• Omschrijving
 • Inschrijven
 • Informatie aanvragen
 • Heeft u geen idee wat de begrippen Agile & Lean nu eigenlijk inhouden? Tijdens de training Agile & Lean Awareness ontdekt u al in een dag de basisprincipes van Agile & Lean. Zorg dat u klaar bent voor veel teamopdrachten, oefeningen en discussies, want stilzitten is er deze dag niet bij. Een ervaren trainer inspireert u zodat u vol nieuwe inzichten teruggaat naar uw werkplek waar u meteen kunt toetsen hoe Agile & Lean in uw organisatie is!

  Voor wie

  Iedereen die direct of indirect betrokken is bij projecten, procesverbetering of efficiënter werken.

  Doelstelling & inhoud

  In deze training nemen we u mee in de uitdagingen die organisaties vandaag de dag ervaren ten aanzien van continue en snelle verandering. Organisaties die in het verleden zeer succesvol zijn geweest, staan onder druk van disruptieve nieuwe bedrijven die business modellen omver gooien. De bestaande positie van grote spelers in de markt is meestal een voordeel, maar die positie beperkt ook de wendbaarheid. Bij dat vraagstuk staan wij stil. Is het geen prachtig idee om zowel sterk in de markt als wendbaar te zijn?

  We zullen gezamenlijk tot de constatering komen dat vrijwel elke organisatie wendbaarder kan worden, als een paar principes heilig worden nageleefd en men in staat is het achterliggende gedachtegoed als een olievlek te verspreiden. Daarna gaan we in op de theorie achter methoden als Lean, Six Sigma Agile, en Scrum. We slaan bruggen tussen business en innovatie en leren dat verbetering zoveel mogelijk in bestaande processen moet worden ingebouwd. Aan de hand van praktijkvoorbeelden helpen we u om tot eerste ideeën voor toepassing binnen uw eigen organisatie te komen. Vanuit die praktische oefening reiken we u gereedschappen aan om daar na de training zelf mee aan de slag te gaan en te bepalen welke verdieping nodig is.

  Duur

  1 dag.

  Studiebelasting

  De studiebelasting bedraagt circa 8 uur.

  Materiaal

  De training voorziet in een trainingsmanual met daarin alle presentaties.

  Niveau

  Alle niveaus

 • Inschrijven voor deze training

 • Informatie aanvragen over deze masterclass?