Symbol BV > Trainingen > Procesoptimalisatie in publieke sector

Procesoptimalisatie in publieke sector

In de pub2 - Sector NL Overheidlieke sector staat men voor enorme uitdagingen. Niet alleen dient er fors bezuinigd te worden, de klant eist ook een transparant product wat bovendien altijd en overal beschikbaar is. Hoe richt ik mijn organisatie hierop in en hoe ga ik om met deze verandering? Hoe kom ik tot een nieuw dienstverleningsconcept waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan, hoe voorkom ik dat mijn organisatie fouten maakt en hoe versnel ik de doorlooptijd van mijn processen om aan de vraag te voldoen? U wilt een tastbaar resultaat. Zaakgericht en klantgericht werken. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Symbol brengt inzicht in de werkelijke prestaties van uw werkprocessen en levert u blijvend stuurinformatie. Verbeteringspotentieel wordt inzichtelijk gemaakt en realisatie van besparingen is goed te volgen. Activiteiten die geen waarde toevoegen worden geëlimineerd. Zo wordt het voor iedere manager en medewerker een sport om te werken aan continue verbetering. Symbol creëert een meerwaarde door het overbrengen van kennis in branchespecifieke trainingen en door het realiseren van verbeteringen door het coachen van uw projectleiders en het management.

Klantcases

Regelmatig publiceren wij een artikel over een project dat wij bij klanten hebben uitgevoerd. In deze artikelen, die gerangschikt zijn op branche, kunt u volop inspiratie opdoen voor uw eigen verbeterprojecten. Klik hier om naar de klantcases te gaan.

Hieronder vindt u enkele specifieke projecten die wij in de publieke sector hebben uitgevoerd:

White papers

Onze consultants publiceren met regelmaat over specifieke items op het gebied van verbetermanagement, soms op specifieke onderwerpen, soms op specifieke branches. Een overzicht met white papers vindt hier.

Maak van medewerkers verbeteraars!

Symbol organiseert een groot aantal trainingen op het gebied van procesoptimalisatie. Hieronder een overzicht.

Bekijk hier alle trainingen in deze branche

Symbol BV
info@symbolbv.nl


Site en linkbuilding door Webton

Palatijn 14
7521 PN Enschede
T 053 20 30 240
F 053 20 30 241

Maanlander 14
3824 MP Amersfoort
T 033 20 30 200

Nieuwsbrief