Symbol BV > Trainingen > Procesoptimalisatie in de Industrie

Procesoptimalisatie in de Industrie

2 - Sector UK IndustryWij geloven in de Nederlandse maakindustrie

Kan de Nederlandse industrie concurreren met het buitenland? Absoluut! Door een voortdurende focus op kostenbesparing, het verkorten van levertijden en het verbeteren van de productkwaliteit en service. Symbol weet uit ervaring dat ieder productieproces beter, sneller en goedkoper kan. Dit weten we in de praktijk ook daadwerkelijk te realiseren.

Lean Six Sigma in de productie omgeving

Zowel Lean Manufacturing als Six Sigma vinden hun oorsprong in de automotive en industrie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist in deze sectoren de kracht van Lean Six Sigma niet meer weg te denken is. Niet alleen de grotere bedrijven, maar ook steeds meer MKB-bedrijven ontdekken de toepassing van Lean Six Sigma.

Of u nu aan het begin staat van een 5S programma of doorbraken wilt realiseren in hardnekkige kwaliteitsproblemen, wij hebben de mensen die de valkuilen kennen en weten hoe ze succes kunnen realiseren. Speciaal voor de Automotive verzorgt Symbol naast Lean en Six Sigma trainingen specifieke Automotive trainingen zoals APQP, PPAP, IMDS, FMEA, Norm-training (TS16949) en 8D problem solving.

Onze klanten delen hun ervaringen

Om u een idee te geven en te inspireren voor mogelijke verbeterprojecten, vindt u op deze pagina een groot aantal ervaringen van klanten uit de industrie, waaronder organisaties als Thales, DSM Stanyl en Fresenius,

White papers

Hier vindt u downloads van white papers over diverse actuele onderwerpen binnen de industrie en automotive branche.

Trainingen

Hieronder vindt u onze meest gevolgde trainingen in de industrie. Op de pagina ‘Trainingen‘ vindt u al onze opleidingen.

Bekijk hier alle trainingen in deze branche

Symbol BV
info@symbolbv.nl


Site en linkbuilding door Webton

Palatijn 14
7521 PN Enschede
T 053 20 30 240
F 053 20 30 241

Maanlander 14
3824 MP Amersfoort
T 033 20 30 200

Nieuwsbrief