Carolyn

Sales / Office Medewerker

green belt opleiding

Vanuit relatie samen resultaten bereiken, dat is wat mijn werk zo mooi maakt. Hierbij investeer ik graag in vernieuwing, maar ook het verduurzamen van het oude is ook van belang. Mijn stijl: ambitieus, energiek, verbinden, creatief & organiseren.

Ik train en coach mensen zowel op de werkvloer als op diverse managementniveaus en help ze bij het transformeren naar een organisatie met een cultuur van Continu Verbeteren (met de inzet van Lean). Ik verzorg trainingen op het gebied van Lean en bovendien help ik organisatie bij het uitvoeren van verbeterprojecten in de dagelijkse praktijk. Dit geeft mij enorm veel energie. Ik haal mijn motivatie uit het verbeteren van organisatie en de medewerkers op alle niveaus. Samen een duurzame en doorgaande ontwikkeling realiseren daar doen we het voor.

Werkgebieden
Sales | The Office

Neem contact op met Carolyn

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!