Consultant Lean Transformatie

Als Symbol geloven wij dat het altijd en overal beter kan. Wij helpen organisaties om hun processen te verbeteren en problemen op te lossen. Een belangrijk onderdeel in onze aanpak is het begeleiden van klanten bij het invoeren van Lean. Hiervoor zijn wij op zoek naar een ervaren Consultant (projectleider) in Lean.

Wat ga je bij ons doen

Je gaat in gesprek met de opdrachtgever om te bepalen waar de organisatie momenteel staat en wat beoogde doelstellingen zijn. Voor deze inventarisatie maak je veelal gebruik van een assessment-tool. Op basis hiervan bepaal je samen met de directie en het managementteam het Lean-transitieplan.

Op basis van je ervaring selecteer je de juiste tools (Lean-bouwblokken). In de uitvoering coach je het management en de projectleiders om deze tools succesvol in de organisatie in te voeren. Je helpt mee bij het ontwikkelen van verbeterborden, het invoeren van standup meetings, het elimineren van verspillingen in processen, etc. Daarnaast train je de medewerkers in de nieuwe manier van werken.

Leiderschap

Lean transitie

Coaching

Ons aanbod

€6250,00 - €6750,00

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Leaseauto

28 vakantiedagen

Nieuwe laptop en telefoonvergoeding

32 - 40 uren

Winstdeling

Goede pensioenvoorziening

De leukste collega's van Nederland

Wie ben jij?

Iemand met veel kennis en ervaring van Lean en Operationeel management. Je hebt ook kennis van Six Sigma, kwaliteitsmanagement en problem solving. Je bent bovenal een energieke persoonlijkheid die met enthousiasme en overtuigingskracht de Lean-transitie kan aansturen en begeleiden. Bij voorkeur woon je in het midden (Amersfoort) of oosten (Enschede) van Nederland, maar je vindt het geen enkel bezwaar om te reizen binnen Nederland.

Symbol vliegtuig spel

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of chemische technologie.
  • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring in het toepassen van Lean.
  • Je bent leidinggevende, projectleider of consultant geweest.
  • Je vindt het leuk om ook trainingen te geven.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Over Symbol als werkgever

Symbol gelooft in de mogelijkheid van verbetering in elke organisatie. Wij inspireren medewerkers om te streven naar verbetering en begeleiden hen bij het implementeren van verbeteringen. Klanten kunnen bij ons terecht voor consultancy, training en projecten. Onze aanpak is gericht op ‘Voordoen – Meedoen – Zelf doen’ en we zijn pas succesvol als onze klanten hun doelstellingen bereiken.
Inspiring people, Improving processes.

symbol - kantoor - lean transformatie
symbol - team

Jouw ontwikkeling bij Symbol

Symbol is een snelgroeiende, maar hechte organisatie waar je gelijkgestemden ontmoet die net als jij iedere dag met veel plezier aan de slag gaan om relaties te ontwikkelen. Bij ons vind je dan ook uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe zelfs vergeet dat je aan het werk bent. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend.

* acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Maak deze vacature jouw nieuwe baan

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving? Solliciteer dan vandaag nog! Stuur je LinkedIn-profiel, cv en/of korte motivatie naar Nicole Oudshoorn via Nicole.Oudshoorn@symbol.nl. Wil je liever even bellen? Dat kan ook! Nicole is bereikbaar op 06-51289385.
    CV Uploaden (.pdf/.docx, max. 5 mb):