organisatie scan

Het ‘Continuous Improvement Maturity Model’ (CIMMTM) geeft inzicht in het niveau waar uw organisatie zich bevindt op het gebied van continu verbeteren, ook wel operational excellence genoemd. Na het invullen van onderstaande gegevens ontvangt u een link in uw mail, die u toegang geeft tot de online scan.

De scan bestaat uit een 100-tal vragen op het gebied van Organisatieontwikkeling en Procesverbetering. De vragen en onderdelen die niet van toepassing zijn, of die u niet kent, kunt u negeren. Na afloop ontvangt u een report met de uitkomst. Dit report geeft richting in de manier waarop uw organisatie zich het beste verder kan ontwikkelen. Dit geldt zowel voor de verbetermethodiek die het beste past bij het CIMM-niveau, als ook voor de (medewerkers)trainingen die het beste bij het CIMM-niveau passen.

cimm uitslag

Meldt u zich hier aan voor de scan

Na het verzenden van onderstaand formulier ontvangt u een privé-link voor het invullen van de scan. Met deze link kunt u later op ieder gewenst tijdstip uw resultaten nog eens nakijken. We wensen u alvast veel succes en plezier met het invullen van de scan. Het invullen van de vragenlijst vergt ongeveer 20 minuten tijd.

Symbol biedt de mogelijkheid om de scan door een grotere groep te laten maken en door een onafhankelijk expert te laten toetsen. Neem u hiervoor contact met ons op.