“Het is eigenlijk veel rustiger dan in een lokaal zitten”, aldus één van de deelnemers. Vandaag hebben de trainers Tjeerd Hesp en Joris van Solt de eerste online training verzorgd van Symbol. Komende tijd gaan we deze vorm van lesgeven verder professionaliseren, zodat je een optimale kwaliteit kunt verwachten in onze online open trainingen, zoals je van ons bent gewend.

“Het is even wennen”, aldus Tjeerd. “Maar de sfeer is goed en iedereen is blij om verder te kunnen. Het blijft toch interactief, vragen kunnen direct worden gesteld. Dat is me eigenlijk best meegevallen”. Trainer en moderator Joris van Solt zorgt ervoor dat iedereen achter de schermen hulp krijgt en beantwoordt de vragen die in de chat worden gesteld. Beide trainers geven aan dat de training bewust afwisselend wordt gehouden. Behandeling van theorie wordt afgewisseld met groeps- en één op één gesprekken. Daarnaast zijn er voldoende pauzes ingebouwd, om opdrachten uit te kunnen werken, maar ook om even een kop koffie te kunnen pakken.

Volg ook vanuit je thuiswerkplek onze online trainingen. Zo loop je geen achterstand op en blijf je je zelf ontwikkelen. Ook in deze tijd van corona. Of misschien wel juist in deze tijd. Pak juist nu je verbeterprojecten op en zorg dat je er straks goed voor staat als de beperkingen rondom het coronavirus niet meer van toepassing zijn!

Je kunt op ons blijven rekenen de komende tijd, online en telefonisch. Voor training op locatie en coaching volgen we de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, telefonisch via 053 – 20 30 240 of via onderstaand formulier.