dienstverlening

Denken in de keten. Meer doen met minder middelen. Alles moet efficiënter. Focus op waardetoevoegende acties. En eliminatie van acties die dat niet doen. Zomaar wat uitspraken die wij regelmatig tegenkomen.

Structureel prestaties in uw organisatie verbeteren, Symbol kan u daarbij ondersteunen met behulp van onder andere Lean Six Sigma methodieken. Deze methodieken hebben zich in de praktijk bewezen en de resultaten zijn indrukwekkend: doorlooptijden worden verkort, het aantal fouten neemt af en de kwaliteit van de dienstverlening wordt verbeterd.

Symbol in de dienstverlenende praktijk

Symbol kan u zowel strategisch ondersteunen bij het opzetten en doorvoeren van interne verbeterprojecten als bij het opleiden van de medewerkers. Want ons motto is ‘Voordoen – Meedoen – Zelf doen”. In de praktijkverhalen van onze klanten kunt u lezen over onze aanpak. Onze consultants zijn zeer ervaren op het gebied van organisatieverbetering. Van tijd tot tijd schrijven ze over specifieke aspecten binnen hun vakgebied. Deze vindt u hier. Tot slot ziet u onderaan deze pagina een opsomming van alle trainingen die voor dienstverlenende organisaties interessant kunnen zijn.