Een klassikale, virtuele of hyflex training?

Veiligheid in combinatie met de beste trainingen van ervaren trainers staan bij ons voorop. Niet voor niets heeft Symbol een leidende positie als het gaat om Lean en Lean Six Sigma trainingen. Juist nu zijn je persoonlijke ontwikkeling en bijdrage binnen je organisatie van belang!

Training volgen in het coronatijdperk.

Sinds de aankondiging van de eerste lockdown in maart is Nederland massaal overgestapt van klassikale naar virtuele trainingen. Dat geldt niet alleen voor het onderwijs op scholen en universiteiten, maar ook voor het bedrijfsleven en de overheid. Het was voor iedereen even wennen, maar ondertussen zijn de meesten van ons er al helemaal aan gewend. Natuurlijk, het is anders dan samen als groep bij elkaar zitten, maar het biedt ook voordelen.

 

Zoom – Teams – GoToTraining

In maart waren de meeste mensen alleen bekend met systemen als Skype en Teams, maar we hebben met z’n allen in korte tijd een heel aantal nieuwe systemen de revue zien passeren. De meest gebruikte systemen zijn Zoom, WebEx, GoToTraining, StarLeaf en Hangouts. Als Symbol hebben we in de afgelopen maanden met elk van deze systemen gewerkt. Elk systeem heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Voor onze digitale trainingen gebruiken we nu voornamelijk Zoom, wat de mogelijkheid biedt van breakout rooms en digitaal whiteboard. Sommige klanten hebben een eigen systeem, dus ook dat is mogelijk.

 

Klassikale, virtuele of flexibele hybride trainingen (hyflexafgestemd op jouw situatie

Inmiddels hebben we veel ervaring in het training geven, zowel klassikaal als online. In het huidige coronatijdperk kunnen al onze trainingen veilig gevolgd worden. We zijn volledig overgeschakeld naar hyflex trainingen. Hyflex komt van ‘hybride’ en ‘flexibel’. Dit wil zeggen dat je per trainingsdag kunt kiezen of je deze klassikaal op locatie volgt of online in de virtual classroom. Op onze locaties werken we zorgvuldig volgens de richtlijnen van het RIVM. Hier zie je welke maatregelen we nemen. Zo kun je altijd de training volgen op de manier waar jij je prettig bij voelt. De regie ligt bij jou!

 

Meer weten over onze trainingsmogelijkheden?

Bel of mail ons dan gerust via 053 – 20 30 240 of via onderstaand contactformulier.