Selecteer een pagina

Eerste verbeteringen Yellow Belts bij CSK zichtbaar!

Bij onze relatie CSK, gespecialiseerd in het vervaardigen van zuivelproducten, zijn in het kader van het project ‘culture to grow’ inmiddels zeven groepen opgeleid tot een Lean Six Sigma Yellow Belt. De eerste verbeteringen zijn zichtbaar. Ter inspiratie deelde CSK een aantal mooie voorbeelden met ons.

1. Een slim mappensysteem maakt vinden eenvoudig

mappen systeem

Mappen worden razendsnel gevonden en op de juiste plek terug gezet door de diagonale tape. Een missende map valt zo ook direct op.

2. Een opgeruimd en overzichtelijk microlab

Werkplekken

In het QC microlab is een veel beter overzicht ontstaan en meer ruimte en rust gecreëerd door de inrichting te verbeteren en optimaliseren.

3. Dumpen van spullen voorkomen

Geen dump

De onnodig grote tafel in hal is vervangen. Dit geeft meer ruimte in de hal. Bovendien worden er geen spullen meer ‘gedumpt’.

4. Meer werkruimte beschikbaar

meer beschikbare ruimte

Door kastruimte beter te benutten en onnodige zaken niet meer te bewaren is er minder kastruimte nodig en is er meer werkruimte beschikbaar gekomen.

Het is fantastisch om te zien dat de trainingen en verbeteringen tot direct resultaat leiden. We wensen CSK heel veel succes met de verdere verbeteringen en bij het verder implementeren van een cultuur van continu verbeteren!

Laatste nieuws/blogs