Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Beyond Six Sigma, using JMP

20 maart 2019 om 13:00 - 17:00

De wereld waarin we leven en werken staat is bezig aan een enorme verandering. Het grootste verschil met eerdere veranderingen is de snelheid van deze verandering. Het kenmerk van deze vierde industriële revolutie (Industry 4.0 of SMART Industry) is de onderlinge connectie van ‘dingen’, ook wel Internet of Things genoemd en de daarmee samenhangende digitale transformatie. Alles en iedereen produceert data. Dit resulteert in steeds grotere en gecompliceerdere datasets bij organisaties; ‘big data’ sets, waarvan we vaak niet weten wat we er mee moeten. En net op het moment dat men zich realiseert welke kosten het verzamelen en opslaan van deze data met zich meebrengt, is er vanuit het management ook de verwachting dat deze data het beloofde inzicht gaat opleveren.

Data Science

Voor het analyseren van deze hoeveelheid data blijken traditionele analysemethoden niet langer toereikend. De manier waarop we hiermee kunnen en moeten omgaan vereist een andere aanpak. Dit vraagt ook nieuwe analytische technieken en software tools. JMP is één van deze moderne tools. JMP stelt je staat om op basis van grote en complexe datasets verantwoorde en juiste beslissingen te nemen.

JMP: dé oplossing als het om grote en complexe datasets gaat…

JMP stelt jou en je medewerkers in staat om de data-analytische revolutie te omarmen. Met behulp van JMP krijg je goed inzicht in data en kunnen betere en snellere beslissingen genomen worden. Hierdoor kunnen organisaties sneller problemen de kop bieden en sneller innoveren. De juiste inzet van data gaat de komende jaren het verschil maken.

In dit seminar laten we je zien wat er nodig is om patronen in big data te identificeren en hoe je sneller waarde uit je data kunt halen. We hebben hiervoor een aantal experts van JMP over laten komen uit Amerika. Weten hoe je beter om kunt gaan met big data? Kom dan 20 maart naar het event dat Symbol organiseert in samenwerking met JMP.

Let op: De presentaties en workshops die door JMP (Hadley Myers en Bill Worley) worden verzorgd, zullen worden gegeven in het Engels.

Programma

13:30 uurOntvangst met koffie / thee
14:00 uurWelkom en introductie JMP
Dick Theisens – directeur Symbol
14:10 uurIntroduction to JMP: Advanced data visualization and analytics
Hadley Myers – JMP Systems Engineer Benelux
14:30 uurTechniques beyond Six Sigma Case Study: Improving a Production Process
Bill Worley – JMP Global Technical Enablement Engineer at SAS
15:00 uurPauze
15:15 uurOmgaan met grote of rommelige datasets
Sjoerd de Vries – Consultant | Master Black Belt Symbol
15:45 uurDOE Case Study: Modern advances for accelerated learning
Bill Worley – JMP
16:15 uurWrap-up
Hadley Myers – JMP
16:30 uurEnd & networking drink

Wanneer & waar?

20 maart 2019 op onze locatie in Amersfoort

Inschrijven

Zeker zijn van een plek? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

 

Details

Date:
20 maart 2019
Time:
13:00 - 17:00

Venue

Symbol BV, Amersfoort
Stationsplein 26
Amersfoort,3818 LENetherlands
+ Google Map
Phone:
332030200
Website:
www.symbol.nl