Loading Events

« All Events

Echte verandering door (persoonlijk) leiderschap

19 juni 2019 om 10:00 - 13:30

Op woensdag 19 juni a.s. organiseert Symbol samen met onze partners Quint Wellington Redwood en Novi weer een event voor contactpersonen binnen de overheid. Het centrale thema van dit event is ‘echte verandering komt door (persoonlijk) leiderschap’.

Op 7 september 2018 organiseerden we ook een gezamenlijk event met als thema ’70-20-10 de motor van leren in een Agile en Lean organisatie’. Na een heerlijk ontbijt werd toen aan de deelnemers inzichtelijk gemaakt hoe zij snel en effectief kunnen inspelen op veranderingen met behulp van methodieken als Agile/Scrum, Lean, het 70:20:10 framework en competentiegerichte ontwikkeling. De transformatie naar een Agile of Lean organisatie vraagt namelijk om een nieuwe manier van leren. Het framework 70:20:10 is de motor van dit nieuwe leren. De bouwstenen daarvan zijn een mindset gericht op continu leren en het inzicht dat leren en werken nauw met elkaar verbonden zijn. Leidinggevenden en leden van teams hebben in relatie tot het nieuwe leren een belangrijk faciliterende en coachende rol.

Wat is nodig voor échte verandering binnen de overheid?

Op ons nieuwe event van 19 juni a.s. staat (persoonlijk) leiderschap centraal. Hierbij gaan we bijvoorbeeld in op de kenmerken van leiderschap binnen een High Performance Organisatie en onze overtuiging dat voor echte verandering er in ieder geval twee partijen zijn: het hoger management en de individuele medewerkers. Dit vraagt om leren en ontwikkelen op verschillende niveaus waarbij we ingaan op aspecten als praktijkleren, (on)mogelijkheden van online leren en de rol van certificering. Hoe kunnen overheidsorganisaties er voor zorgen dat de echte veranderingen in gang worden gezet en ook geborgd worden? Hoe ziet de rolverdeling tussen management en medewerker er uit? En hoe kom je tot een echt lerende organisatie?

Het belooft een interessant event te worden dus noteer 19 juni 2019 alvast in uw agenda of meldt u zich alvast vrijblijvend aan via onderstaand formulier. Dan houden we een plek voor u vrij en informeren we u zodra het definitieve programma bekend is. Het event begint op 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) en eindigt na de lunch.

Details

Date:
19 juni 2019
Time:
10:00 - 13:30

Venue

Symbol BV, Amersfoort
Stationsplein 26
Amersfoort, 3818 LE Netherlands
+ Google Map
Phone:
332030200
Website:
www.symbol.nl