Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘Lean zelf ervaren in onze fietsenfabriek’ samen met ROVC

14 juni 2018 @ 12:30 - 17:00

€45,

Ervaar zelf wat u kunt bereiken met het Lean inrichten van processen in organisaties. Vanuit deze gedachte is het Lean Experience Center in Enschede ontwikkeld. Op de bovenste etage van het hoofdkantoor van Symbol is een fietsenfabriek gesimuleerd. Via verschillende afdelingen wordt zo efficiënt mogelijk een fiets geassembleerd. In samenwerking met ROVC organiseren we een kennismakingsworkshop voor managers met het Lean Experience Center.

It’s all about the process

Processen in organisaties zijn vaak verrassend vergelijkbaar. De fiets is slechts een mogelijke output. Die zou van alles kunnen zijn, zowel producten als  dienstverlening. In een Lean game leert u om niet naar de verschillen in output te kijken, maar juist naar de overeenkomst in de manier van kijken naar en inrichten van de processen om tot die gewenste output te komen.

Voorlopige programma

Op 14 juni krijgt u tijdens de introductie en workshop een voorproefje van deze game in het Lean Experience Centre. Hieronder het voorlopige programma:

12:45 uur Inloop met broodje, koffie en thee
13:30 uur Inleiding Lean Experience
13:45 uur Sessie 1*
14:30 uur Sessie 2*
15:15 uur Pauze
15:30 uur Sessie 3*
16:15 uur Wrap-up, interactie en vragen
16:45 uur Afronding en aansluitend netwerkborrel

* Sessies:

Er zullen drie groepen worden gevormd, die rouleren over de volgende 3 sessies:

  1. Lean zélf ervaren in het Lean Experience Center
  2. Productiebeheersing door proces- en machinekennis
  3. Lean implementatie van MT tot werkvloer

Het exacte programma vindt u binnenkort op deze pagina!

Doel

In deze kennismakingsworkshop krijgt u oog voor de voordelen die ook in uw organisatie zijn te behalen door met andere ogen naar processen te kijken en deze efficiënter in te richten. Vervolgens kunt u besluiten om diverse afdelingen binnen uw organisatie op te leiden door hen in het Lean Experience Center zelf te laten ervaren wat bereikt kan worden met het Lean inrichten van processen.

Voor wie?

Management, productieleiders, productiecoördinatoren, Lean managers en HR. The Lean Experience is bij uitstek geschikt om als afdeling of met diverse managers van de organisatie aan deel te nemen om een breed inzicht te krijgen in processen en zo eenvoudiger noodzakelijke procesverbeteringen binnen de organisatie te kunnen doorvoeren op basis van Lean methodieken.

Reserveren

Belangstelling en zeker zijn van een plek? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij informeren u dan zodra het exacte programma bekend is. U kunt dan desgewenst uw registratie omzetten in een inschrijving. *

Wij hopen u op 14 juni te kunnen begroeten!

* U kunt zich met maximaal 3 personen van uw organisatie inschrijven.

Gegevens

Datum:
14 juni 2018
Tijd:
12:30 - 17:00
Kosten:
€45,

Locatie

Symbol Enschede
Palatijn 14
Enschede, Overijssel, 7521 PN Nederland
Telefoon:
0532447543
Website:
https://www.symbol.nl