Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘Lean zelf ervaren in onze fietsenfabriek’ samen met ROVC

14 juni 2018 om 12:30 - 17:00

€45,

Ervaar zelf wat u kunt bereiken met het Lean inrichten van processen in organisaties. Vanuit deze gedachte is het Lean Experience Center in Enschede ontwikkeld. Op de bovenste etage van het hoofdkantoor van Symbol is een fietsenfabriek gesimuleerd. Via verschillende afdelingen wordt zo efficiënt mogelijk een fiets geassembleerd. In samenwerking met ROVC organiseren we een kennismakingsworkshop voor managers met het Lean Experience Center.

It’s all about the process

Processen in organisaties zijn vaak verrassend vergelijkbaar. De fiets is slechts een mogelijke output. Die zou van alles kunnen zijn, zowel producten als  dienstverlening. In een Lean game leert u om niet naar de verschillen in output te kijken, maar juist naar de overeenkomst in de manier van kijken naar en inrichten van de processen om tot die gewenste output te komen.

Programma

Op 14 juni krijgt u tijdens de introductie en workshop een voorproefje van deze game in het Lean Experience Centre. Hieronder het programma:

12:45 uur Inloop met broodje, koffie en thee
13:30 uur Inleiding Lean Experience
13:45 uur Sessie 1: Lean zélf ervaren in het Lean Experience Center
14:30 uur Sessie 2: Productiebeheersing door proces- en machinekennis
15:15 uur Pauze
15:30 uur Sessie 3: Lean implementatie van MT tot werkvloer
16:15 uur Wrap-up, interactie en vragen
16:45 uur Afronding en aansluitend netwerkborrel

* Sessies:

Het kan zijn dat u de sessies bijwoont in een andere volgorde dan in bovenstaand schema aangegeven. We volgens namelijk de sessies in kleine groepen, zodat er ook ruimte is voor zoveel mogelijk interactie.

Doel

In deze kennismakingsworkshop krijgt u oog voor de voordelen die ook in uw organisatie zijn te behalen door met andere ogen naar processen te kijken en deze efficiënter in te richten. Vervolgens kunt u besluiten om diverse afdelingen binnen uw organisatie op te leiden door hen in het Lean Experience Center zelf te laten ervaren wat bereikt kan worden met het Lean inrichten van processen.

Voor wie?

Management, productieleiders, productiecoördinatoren, Lean managers en HR. The Lean Experience is bij uitstek geschikt om als afdeling of met diverse managers van de organisatie aan deel te nemen om een breed inzicht te krijgen in processen en zo eenvoudiger noodzakelijke procesverbeteringen binnen de organisatie te kunnen doorvoeren op basis van Lean methodieken.

Waar?

Het event zal plaats vinden in en rond het Lean Experience Center op het Symbol hoofdkantoor in Enschede.

Inschrijven

Belangstelling? Schrijft u zich dan snel in via onderstaand formulier! De kosten bedragen € 45,- p.p. Wacht niet te lang want het aantal plekken is beperkt!

Wij hopen u op 14 juni te kunnen begroeten!

* U kunt zich met maximaal 3 personen van uw organisatie inschrijven.

Gegevens

Datum:
14 juni 2018
Tijd:
12:30 - 17:00
Kosten:
€45,

Locatie

Symbol Enschede
Palatijn 14
Enschede, Overijssel, 7521 PN Nederland
Telefoon:
+31 (0)53 20 30 240
Website:
https://www.symbol.nl