Loading Events

« All Events

Ontbijtsessie: Maak leren het onderscheidend vermogen van je organisatie

5 september 2019 om 08:00 - 11:30

Free

Maak leren het onderscheidend vermogen van je organisatie
Ontbijtsessie 5 september – 08:00-11:30 uur – Symbol Amersfoort

De digitale revolutie verandert alles. Technologie en digitale transformatie hebben enorme impact op de bedrijfscultuur en nog meer op medewerkers. 

Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw team gelijke tred houdt met deze revolutie? Steunt jouw organisatie de ontwikkeling van professionals? Is er een cultuur die continu leren aanmoedigt? Heeft jouw organisatie voldoende zicht op de aanwezige en benodigde competenties? Worden beslissingen om gaps in kennis en vaardigheden te dichten weloverwogen genomen?

94 procent van de medewerkers zegt langer bij een bedrijf te blijven wanneer er wordt geïnvesteerd in hun ontwikkeling. De uitdaging is de ontwikkeling van medewerkers in tempo en inhoud aan te laten sluiten op de disruptie om ons heen.

In deze ontbijtsessie bieden Novi en Quint twee good practices gericht op het versterken van het lerend vermogen in je organisatie en laat Symbol door de ogen van de directeur van audiologisch centrum Pento zien hoe belangrijk leiderschap daarin is. Beknopt en helder wordt uiteengezet wat succesfactoren zijn en voor welke valkuilen je beducht moet zijn. Tegelijkertijd is het doel om van elkaar te leren. In de kennissessies is daarom ruimte om met andere deelnemers ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen. 

Programma – Ontbijtsessie

08:00 uurOntvangst & Ontbijt
08:30 uurWelkom
Dragana Mijatovic – Managing Partner, Quint Wellington Redwood
Lerend vermogen en leiderschap als belangrijke pijlers van een High Performance Organisation
08:45 uurInzicht in skill gaps
George Vlug, commercieel directeur, Novi
Certificering geeft onvoldoende inzicht in de skill gaps binnen de organisatie
09:25 uurPauze
09:45 uurLeiderschap in leer- en verandertrajecten
Jeroen Taalman, Raad van Bestuur, Pento
Pento vertelt over hogere kwaliteit met minder tijd en budgetten
10:30 uurMaak leren het onderscheidend vermogen van je organisatie
Mireille van Kol, Managing Partner, Quint
11:10 uurVragenronde
11:30 uurAfsluiting

Voor wie?

Het event is bedoeld voor teamleiders en managers binnen overheidsorganisaties (zoals ministeries, gemeenten, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, scholen en waterschappen) en vindt plaats op de locatie van Symbol in Amersfoort op 5 september van 8:00 – 11:30 uur. De locatie is goed te bereiken per openbaar vervoer (ligging is pal tegenover het Centraal Station).

Mis dit niet!

Een unieke kans om je kennis te ontwikkelen en direct toe te passen in je eigen organisatie! Wil je erbij zijn? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor kosteloze deelname via onderstaand formulier! Het aantal plekken is beperkt. We zien je graag op 5 september!

Details

Date:
5 september 2019
Time:
08:00 - 11:30
Cost:
Free

Venue

Symbol Amersfoort
Stationsplein 26
Amersfoort,3818 LE
+ Google Map