Symbol in de media

Geregeld is Symbol in de media te vinden met nieuwe innovatieprojecten, ontwikkelingen of andere initiatieven. Wat wordt er zoal over Symbol geschreven?

 

FD Gazellen AwardsSymbol behoort in 2017 wederom tot de FD Gazellen.

Hiermee behoort ze officieel tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland! Voor het twaalfde jaar op rij organiseert Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees verder

 

ManagementboekDe technieken van Lean en Six Sigma werken overal

Dick Theisens schreef drie kloeke boeken over Lean en Six Sigma, die inmiddels wereldwijd worden gebruikt voor certificeringsprogramma’s van vooraanstaande opleidingsinstituten.

Lees verder

 

TubantiaSpelenderwijs naar strak werk

Als team zo efficiënt mogelijk samen een fiets in elkaar zetten. zowel fabrieken, ziekenhuizen als gemeenten kunnen daar heel wat van leren als ze hun dienstverlening of productie strakker en beter willen inrichten.

Lees verder

 

OndernemersbelangSmart Industry dwingt tot omdenken

Voor dit rondetafelgesprek over Smart Industry is een groep specialisten bijeengekomen in een conferentieruimte van STODT Toekomsttechniek in het zowel industrieel historische als hypermoderne pand van ROC van Twente in Hengelo.

Lees verder

 

OndernemersbelangSMART Industry: van concept tot realisatie

Momenteel staan we aan het begin van de vierde industriële revolutie, ook wel ‘SMART Industry’ genoemd, of ‘Industry 4.0’, zoals deze revolutie in Duitsland wordt genoemd.

Lees verder