De theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen op één van onze locaties (Amersfoort, Enschede). Voor grotere groepen kun je contact met ons opnemen om de examens incompany af te nemen. Alle examens zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Je ontvangt het certificaat in dezelfde taal als de taal waarin je het examen maakt.

Je kunt je uitsluitend aanmelden indien je je theorielessen bij Symbol hebt gevolgd. Als dat niet het geval is dan kun je het beste naar www.lssa.eu gaan om je aan te melden.

Praktijkexamen

Je dient je voor het praktijkexamen separaat in te schrijven. Alleen dan kunnen we je, bij een positieve beoordeling van je projecten, je volledige certificaat uitreiken. Je dient je projecten goedgekeurd te hebben maximaal 3 jaar na het behalen van je theorie-examen. Je kunt je praktijkprojecten indienen voor certificering via de pagina indienen praktijkprojecten.

Zowel de theorie- als de volledige certificaten worden uitsluitend uitgereikt kort na de datum van het theorie-examen. Heb je je project vlak na een theorie-examen ingeleverd en het is goedgekeurd, dan ontvang je dus je certificaat kort na het eerstvolgende theorie-examen.

Examentraining

Ongeveer twee weken voorafgaand aan het theorie-examen kun je bij ons een examentraining volgen, zodat je optimaal voorbereid deelneemt aan het examen. Via onderstaand formulier kun je je hiervoor inschrijven. Je kunt je via dit formulier ook inschrijven voor alleen de examentraining (zonder examen). De kosten voor deze training bedragen € 295,-.

Selecteer de gewenste taal, datum en locatie. Vervolgens kun je je gegevens invullen.