De theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen op één van onze locaties (Amersfoort, Enschede) of op de Universiteit Twente. Voor grotere groepen kun je contact met ons opnemen om de examens incompany af te nemen.

Alle examens zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Je ontvangt het certificaat in dezelfde taal als de taal waarin je het examen maakt. Indien je je wilt aanmelden voor een examentraining of indien je een laptop met Minitab tijdens het examen wilt huren, dan kun je dit hier aangeven.

Je dient je voor het praktijkexamen separaat in te schrijven. Dat kun je hier doen. Alleen dan kunnen we je, bij een positieve beoordeling van je project, je volledige certificaat uitreiken. Je dient je project goedgekeurd te hebben maximaal drie jaar na het behalen van je theorie-examen.

Examentraining

Ongeveer twee weken voorafgaand aan het theorie-examen kun je bij ons een examentraining volgen, zodat je optimaal voorbereid deelneemt aan het examen. Via onderstaand formulier kun je je hiervoor inschrijven. Wil je alleen de examentraining volgen (zonder examen), dan kan dat ook via dit formulier. De kosten voor de training bedragen € 295,-.

Selecteer de gewenste taal, datum en locatie. Vervolgens kun je je gegevens invullen.