Onderhoud je kennis en competentie als Interne auditor IATF 16949

Het is nu zo’n anderhalf jaar geleden dat je jezelf gekwalificeerd hebt als interne auditor IATF 16949. In tussentijd  heb je hopelijk meer ervaring kunnen opdoen met audits in je eigen bedrijf. De ontwikkelingen in de automotive industrie gaan razendsnel en ook de IATF 16949 en onderliggende core tools zijn op belangrijke onderdelen gewijzigd. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe FMEA, ISO 19011 en de sanctioned interpretations. Daarnaast heb je zelf wellicht ook de behoefte om je auditorcompetenties verder door te ontwikkelen. Dit is een gezonde ambitie die door de IATF norm wordt omarmd. In deze norm staat namelijk dat je als auditor verplicht bent om je kennis van externe en interne wijzigingen up-to-date te houden.

Reden genoeg om je als interne auditor op te geven voor de IATF upgrade-training. In deze training wordt je samen met interne auditoren van andere automotive-bedrijven op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. Daarbij doe je weer nieuwe kennis en inspiratie op waarmee je je eigen organisatieprocessen kunt helpen verbeteren.

Voor wie

Interne auditoren IATF 16949

Doelstelling

Na het volgen van deze training heb je weer actuele kennis van de IATF norm, inclusief de meest recente ontwikkelingen.

Inhoud

 1. Wijzigingen & Richtlijnen
  • IATF 16949 sanctioned interpretations
  • FMEA harmonisatie VDA/AIAG
 2. Meest voorkomende Non-conformities IATF 16949 audits wereldwijd
  • Interactieve sessie over interpretatie van de non-conformities.
 3. ISO19011
  • Aan de slag met de ISO19011 richtlijn – voorbereiding, uitvoering en rapportage

Duur

1 dag.

Niveau

Je heb de training Interne Auditing IATF16949:2016 gevolgd.

Materiaal

De training voorziet in een hand-out voor elke deelnemer.

Reserveer je plek!

Alvast van harte welkom! Selecteer de data naar wens via onderstaand formulier om jezelf aan te melden. Je ontvangt een bevestiging per e-mail en we nemen binnenkort contact met je op. Voor aanvang van de training ontvang je verdere praktische informatie.