Creëer toekomstbestendige processen

Het vijfde niveau is een combinatie van ‘Product Lifecycle Management’ (PLM), ‘Design for Six Sigma’ (DfSS) en SMART Industry, ook wel Industry 4.0 genoemd. Daarnaast dienen bedrijven en organisaties rekening te houden met het feit dat steeds meer flexibiliteit en wendbaarheid wordt gevraagd in zowel product, dienst als van medewerkers.

Product Lifecycle Management

‘Product Lifecycle Management’ (PLM) is het proces van het managen van de gehele levenscyclus van een product. De doelstellingen van PLM zijn het verkorten van de ‘Time To Market’ (TTM), het verminderen van ontwikkelkosten, het verbeteren van kwaliteit, het identificeren van nieuwe markten en het beperken van de belasting op het milieu indien het product ‘End-of-Life’ (EOL) is.

Design for Six Sigma

Design for Six Sigma experts zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe high-tech producten. Door naast vakkennis gebruik te maken van de gestructureerde DfSS-methodiek en Lean Six Sigma tools wordt een hogere productkwaliteit en probleemloze start van de productie bereikt. DfSS projectleiders en engineers zijn bekend met de Lean principes en passen Six Sigma tools toe in het ontwerpproces.

SMART Industry

U bent ongetwijfeld bekend met het gezegde ‘Stilstand is achteruitgang’. Als er iets is wat niet stilstaat, is het de technologische ontwikkeling, en de daarmee samenhangende industriële ontwikkeling. Momenteel staan we aan het begin van de vierde industriële revolutie, ook wel ‘SMART Industry’ genoemd, of ‘Industry 4.0’, zoals deze revolutie in Duitsland wordt genoemd.

Vraag informatie of een offerte aan