Meet Systeem Analyse (MSA) als voorwaarde voor werken met data

Webinar (gratis) 17 november 2022 om 10:30 - 12:00

Onze wereld hangt aan elkaar van data. Om processen en prestaties te beoordelen baseren we ons op kpi’s. Om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel in onze processen bestuderen we de processen en de onderliggende parameters op basis van metingen. Idealiter ondersteunen we onze beslissingen met data om de emotie eruit te halen. Ervaren Master Black Belts gaan in op het hoe en waarom van Measurement System Analysis (MSA). 

 

Hoe betrouwbaar is de data uit onze metingen?

Kunnen we de data uit onze metingen wel vertrouwen? Hoe weten we of de metingen precies genoeg zijn en stabiel? Kunnen we iets zeggen over de kwaliteit van de metingen zodat we zeker zijn dat de metingen iets vertellen over de WERKELIJKHEID (situatie/proces)? Is Meet Systeem Analyse (MSA) alleen voor kwaliteitsafdelingen in de industrie of juist veel breder toepasbaar en ook in dienstverlenende omgevingen?

 

Doel

Het doel van dit webinar is het begrip van MSA te vergroten

 

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor hen die werken met data om conclusies te trekken, zoals procesverbeteraars en managers. Statistische voorkennis is niet noodzakelijk.

 

Programma

Binnenkort vind je hier meer over de inhoud van het webinar.

 

Niet missen?

Wil je dit kosteloze webinar niet missen en zeker zijn van een plek? Registreer je dan alvast via onderstaand formulier. Je ontvangt dan direct een bevestiging van aanmelding en enkele dagen voor het webinar een uitnodiging met deelnamelink.

Inschrijven