Schrijf je nu in voor één van onze trainingen* en krijg een extra dag in ons Lean Experience Center cadeau samen met een collega ter waarde van 1.390 euro!

De voordelen

Ervaar samen met je collega aan den lijve wat de voordelen zijn van Lean werken.

In het Lean Experience Center wordt een team van medewerkers uitgedaagd om een organisatie zo efficiënt mogelijk te laten draaien. Net als in de praktijk, kennen we in het Lean Experience Center verschillende afdelingen met verschillende functies die vervuld moeten worden met daarbij een zeer realistische simulatie van processen. In dit geval is de output een fiets. Tijdens de training wordt de koppeling gelegd naar andere type producten en processen, zowel technische als kantoorprocessen.

Een greep uit de reacties: “Ik heb geleerd hoe ik door juist simpel te denken het werk kan verbeteren. Ik zou het straks zeker mijn leidinggevende vertellen om ook eens met een afdeling of organisatie de training te volgen, om zelf te ervaren hoe eenvoudig het beter kan”, “Je staat niet altijd stil bij de processen, maar kleine verbeteringen kunnen een grote impact hebben. Ik heb wel geleerd hier nu op te letten. Vooral voor een bedrijf kan het heel leerzaam zijn om eens met zijn allen anders naar de processen te kijken en zo te verbeteren.”

Deze extra dag vormt dus echt een praktische meerwaarde voor zowel de deelnemer als de organisatie!
Belangstelling? Schrijf je dan direct voor één van onderstaande trainingen in en vermeld in het opmerkingenveld ‘Najaarsactie’ en de datum wanneer u de extra dag zou willen volgen – zie mogelijkheden hieronder.

De actie is van toepassing op de volgende trainingen:

Start 12 november in Enschede:
Lean Green Belt
Lean Black Belt

Start 14 november in Amersfoort
Lean Six Sigma Green to Black Belt (upgrade)
Lean Green to Black Belt (upgrade)

Start 19 november in Groningen
Lean Six Sigma Green Belt voor de publieke sector en dienstverlening

Start 26 november in Eindhoven
Lean Six Sigma Green Belt voor de publieke sector en dienstverlening

Start 13 december in Enschede
Lean Six Sigma Green Belt voor de industrie en food

Extra dagen Lean Experience Center

Voor de extra dag Lean training met uw collega in het Lean Experience Center kunt u kiezen uit de volgende data:

  • 17 januari 2019
  • 19 februari 2019
  • 8 maart 2019
  • 26 maart 2019

Impressie van het Lean Experience Center

* De actie is van toepassing op de hierboven genoemde Lean en Lean Six Sigma trainingen Green en Black Belt die in november en december 2018 van start gaan. De gratis training is niet inwisselbaar voor korting.