Vrijdag 1 december leerden de talenten van Young Capital over verbeteren en organisatieprocessen in het Lean Experience Center op het hoofdkantoor van Symbol in Enschede. De training was onderdeel van hun opleidingsprogramma via het ROVC.

Voice of the customer

In een dag werd de fietsenfabriek omgetoverd tot een soepel lopende productielijn waarin binnen de gestelde tijd voldaan werd aan de vraag van de klant, of het nu rode fietsen of blauwe stepjes zijn.

Kleine verbeteringen met grote impact

De deelnemers vonden het een uitermate leerzame ervaring. “Ik heb geleerd hoe ik door juist simpel te denken het werk kan verbeteren. Ik zou het straks zeker mijn leidinggevende vertellen om ook eens met een afdeling of organisatie de training te volgen, om zelf te ervaren hoe eenvoudig het beter kan”, aldus Stefan Koers (Onderhoudsmonteur). Ook Huig Varkenvisser (Mechatronicus) vond het een leuke en leerzame dag. “Je staat niet altijd stil bij de processen, maar kleine verbeteringen kunnen een grote impact hebben. Ik heb wel geleerd hier nu op te letten. Vooral voor een bedrijf kan het heel leerzaam zijn om eens met zijn allen anders naar de processen te kijken en zo te verbeteren.”

young capital

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak!