Selecteer een pagina

Maak nu gebruik van de regeling ‘NL leert door’

Veel werknemers en ZZP-ers zijn door de coronacrisis geraakt. Als onderdeel van het tweede steunpakket heeft de overheid de regeling ‘NL leert door’ gelanceerd om mensen te helpen.

In totaal is € 50 miljoen uitgetrokken voor ontwikkeladvies en bijscholing. Voor het ontwikkeladvies werkt Symbol samen met professionele loopbaanadviseurs. Je kunt je hier aanmelden en wij regelen dan voor jou de aanvraag.

Symbol is gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement, procesverbetering en engineering. Wij staan in contact met honderden bedrijven en organisaties en zijn goed op de hoogte welke van deze bedrijven nog mensen zoeken. Wil jij aan de slag op dit vakgebied, dan is regeling ‘NL Leert Door’ zeer interessant voor jou.

Voorwaarden regeling ‘NL leert door’

Voor wie is de regeling bedoeld? Kom ik in aanmerking? Hoeveel is de subsidie? Waar kan ik dit aan uitgeven? Hoe vraag ik de subsidie aan? De regeling ‘NL leert door’ heeft als doel om mensen te ondersteunen die hun werk als gevolg van de crisis dreigen te verliezen (of al verloren hebben) en op zoek zijn naar nieuwe kansen, in sectoren waar ze zitten te springen om goede mensen. Door het bieden van een ontwikkeladvies en scholing vergroot jij je kansen op deze roerige arbeidsmarkt. Maar ook als jij wel werk hebt, en je toch wilt oriënteren op de arbeidsmarkt, staat deze regeling voor jou open.

'NL leert door' ontwikkel- en scholingsadvies

Bij Symbol kun je terecht voor zowel ontwikkeladvies als voor scholingsvouchers. Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie of laat je gegevens achter in het formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!


    Laatste nieuws/blogs