Dan ben je bij Symbol aan het juiste adres. Wij selecteren jaarlijks uit een grote groep potentials vijf young professionals die met Symbol Academy hun startende carrière een boost geven. Zij volgen trainingen om zichzelf te ontwikkelen, maar gaan ook in de praktijk aan de slag. Bij jouw organisatie, bijvoorbeeld.

Het gat tussen het bedrijfsleven en het hoger onderwijs opvullen: dát is wat wij met onze Symbol Academy willen bereiken. We horen regelmatig van klanten dat zij moeite hebben met het vinden van de juiste mensen. Mensen die op hoog niveau mee kunnen denken, maar die hen ook kunnen ondersteunen met uitvoerende taken. Wellicht herken je dit. Aan de andere kant zien wij de trend dat (net) afgestudeerden zich nog niet aan één bedrijf willen binden. Young professionals willen kennis en ervaring opdoen en ontdekken hoe hun carrièrepad eruit moet zien. Wij bieden voor zowel young professionals als jouw organisatie een perfecte oplossing.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Onze young professional gaat voor een periode van zes maanden aan de slag bij jouw organisatie. Hij of zij werkt twee tot drie dagen per week mee als Quality – of Process Engineer en voert de overige dagen een verbeterproject uit. Denk daarbij aan het toepassen van TPM, 5S, TWI of SMED of een project gericht op het verkorten van de doorlooptijd. Ook de optimalisatie van jullie kwaliteitsmanagementsysteem of een verbeteringsproject ter reductie van klachten of het verbeteren van de klanttevredenheid is mogelijk.

Wat verwachten we van jou?

Onze young professionals nemen de regie, weten van aanpakken, zijn zelfstandig en hebben lef. Ook zijn ze verantwoordelijk, resultaatgericht en communicatief sterk. Om de tijd van onze young professional bij jouw organisatie zo waardevol mogelijk te maken, vragen wij ook wat van jou. Om te beginnen: openheid, een frisse blik en de wil om je organisatie naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast vragen wij je om de young professional te faciliteren door hem of haar kennis te geven van de organisatie en processen.

Dit is ook goed om te weten

Het in huis halen van een young professional heeft nog meer voordelen. Je krijgt namelijk toegang tot het gehele netwerk van Symbol op het vlak van Operational Excellence, Lean Six Sigma, Quality, Data Science. De young professional krijgt verder een buddy (ervaren consultant) toegewezen die één keer per maand op bezoek komt en die ook jouw organisatie tot dienst kan zijn. Verder krijg je toegang tot de Symbol community, kun je aanschuiven bij onze inspiratiedagen en krijg je korting op onze trainingen. En zijn de young professional en jouw organisatie een match, dan kun je hem of haar op den duur in dienst nemen.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Wil je dat één van onze Young Professionals binnenkort bij jouw organisatie start? Dan is het goed dat je nog even verder leest. Bij het selecteren van onze young professionals kijken wij naar een goede basis (een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde) en naar specifieke eigenschappen als verantwoordelijkheid, communicatief vaardig, zelfstandig, ambitieus en leergierig. De deelnemers aan de Symbol Academy zijn gedreven om iedere dag verder te groeien. Biedt jouw organisatie een young professional de kans? Dan is de match gemaakt.

Plan vrijblijvend een afspraak!

Interesse? Bel ons dan om vrijblijvend een afspraak te maken, via 053 – 2030240. Of laat je gegevens achter via onderstaand fomulier, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!