Voor zowel het volgen van een training als voor het inzetten van ondersteuning bij Lean Six Sigma implementatie, bestaan er verschillende subsidie mogelijkheden. Voor advies op het gebied van subsidies werken we samen met Subvention. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met Subvention.

Najaar 2016: 50% subsidie op Lean Six Sigma implementatie

Ook dit najaar kunt u wederom bij het ministerie van SZW een subsidie aanvragen voor de procesoptimalisatie-diensten van Symbol. U krijgt dan 50% van de kosten voor procesoptimalisatie vergoed. De overheid stelt hiervoor een nog vast te stellen subsidiebudget beschikbaar. Een verbetertraject starten in uw organisatie is daarmee extra aantrekkelijk! Maar let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Neem voor meer informatie contact met ons op!

Subsidie op trainingen

Onze trainingen zijn aangemeld bij het OOM en A&O. In de onderstaande links kunt u nakijken wat de mogelijkheden zijn.

  • Grootmetaal: Vergoedingen A&O
  • Kleinmetaal:  Regelingen OOM

Subsidie voor werkzoekende

De scholingsvoucher voor werkzoekende is een tijdelijke subsidie voor een opleiding of voor het bekostigen van een traject voor het behalen van een ervaringscertificaat. Met de scholingsvoucher voor werkzoekende kunt u zich laten bij- of omscholen naar een kansberoep. U kunt de scholingsvoucher gebruiken voor 1 of meerdere opleidingen in hetzelfde vakgebied. Het betreft een tijdelijke regeling via het UWV. Op de website van het UWV vindt u meer informatie over de voorwaarden en hoe u gebruik kunt maken van deze voucher.

BTW vrijstelling

Wilt u als particulier een training volgen en u kunt de BTW niet terugkrijgen, dan is BTW vrijstelling mogelijk.