Blijvende Impact

Symbol’s klanten roemen de unieke combinatie van strategie, competentie en realisatie waardoor wij binnen organisatiebrede verbeterprogramma’s blijvend impact maken. Natuurlijk zijn er ook genoeg organisaties waar (sommige van) die punten al goed georganiseerd zijn. Maar ook dan zijn wij van waarde. Wij helpen waar nodig, zodat alle drie de elementen de exact juiste invulling krijgen voor een permanente verbetercultuur en blijvende resultaten.

+Strategie

Vanuit de organisatiestrategie of de operationele verbeterstrategie van je organisatie ontwerpen we een programma. Daarna volgt de projectselectie en wordt bepaald welke behoefte er is aan competentieontwikkeling. Maar eigenlijk zit hier nog een stap voor. Om succesvol te verbeteren is concreet inzicht in de mate van Operational Excellence en procesvolwassenheid van je organisatie essentieel. Hiervoor ontwikkelde Symbol de CIMM-Scan.

+Competentie

Waar doe je beter kennis op van Lean Six Sigma/Agile/Scrum en Data Analytics dan bij Symbol? Onze tweede pijler is niet voor niets ‘competentie’. In trainingen maken we gebruik van oefeningen, cases uit de praktijk en Lean games. Hierdoor doe je snel kennis en de eerste vaardigheden op. De échte vaardigheden verkrijg je vervolgens door een eigen verbeterproject uit te voeren.

+Realisatie

In onze laatste pijler staat de uitvoering van projecten centraal. Vanuit de strategische of operationele doelstellingen worden projecten geselecteerd en teams samengesteld. Getrainde verbeteraars in je organisatie worden aangewezen als projectleider of teamlid en worden gecoacht door Black Belts en Symbol. Het resultaat? Dat is groots. De geleerde aanpak en technieken worden snel in praktijk gebracht, zodat verbeteringen tot stand komen en blijvend geborgd kunnen worden. Kostenbesparingen, toenemende klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid is het resultaat.

Lees meer over onze aanpak

Meer lezen over onze aanpak? En ook lezen wat onze klanten vinden? Download dan dit boekje in de vorm van een pdf, door op onderstaande afbeelding te klikken.

Neem contact met ons op!

Denk je, net als wij, dat er altijd kansen voor verbetering liggen? Verbeteringen die duurzaam leiden tot impact en resultaat? En wil je daar eens vrijblijvend over praten? Neem dan telefonisch contact op of via onderstaand formulier!