Selecteer een pagina

CEDEO gecertificeerd

Symbol in 2019 wederom CEDEO gecertificeerd

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor opleidingsorganisaties. Er zijn in Nederland ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen, opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert CEDEO te Rotterdam klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten.

Cedeo-erkenning vindt plaats op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Sinds 1 oktober 2010 is aan Symbol het Cedeo kwaliteitskenmerk verleend. Het keurmerk is op 12 april 2019 wederom verlengd!

Klantentevredenheidsscore van 97%!

Een aantal quotes uit het rapport:

► Over het voortraject: “Ze (Symbol) zijn prettig in de omgang, informeel en persoonlijk” “De Green Belt was mij goed bevallen en daarom heb ik opnieuw voor hen gekozen”

► Over de uitvoering: “Ze hadden een prima dagindeling met goede pauzes en rustmomenten. In de ochtend was er de zware lesstof, terwijl het in de middag werd afgewisseld met meer interactieve onderdelen. Ook weten de docenten waar ze het over hebben”

► Over de trainers: “Er wordt lesgegeven door mensen, die echt uit de praktijk komen” “Ik heb meerdere trainers meegemaakt en dat gaat van uitmuntend tot voldoende. Dit heeft met name te maken met de duidelijkheid, het overbrengen van de stof, de praktijkgerichtheid en de interactie met de groep. De een is daar beter in dan de ander”

► Over de accommodatie: “De accommodatie was super met grote leslokalen en goed eten en de locatie was prima te bereiken”

► Over de organisatie en administratie: Alles rondom de opleidingen loopt op rolletjes. Afspraken worden netjes nagekomen en de facturatie verloopt naar wens.

► Over het relatiebeheer: “Ze sturen mailings als er iets nieuws is en ze bellen ook nog wel na, als het interessant zou kunnen zijn voor mij”. “Er is contact via LinkedIn en terugkomdagen”

Het certificaat en rapport

Download hier het officiële CEDEO certificaat.
Het volledige rapport lezen? Download het hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Laatste nieuws/blogs