Maatregelen tijdens Coronavirus

Graag informeren we je regelmatig over de nieuwste ontwikkelingen bij Symbol rondom het coronavirus.

Open Trainingen weer klassikaal!

Onze Open Trainingen vinden met ingang van oktober weer klassikaal plaats. De hyflex-variant die we tijdens de coronapandemie hebben geïntroduceerd (waarbij per trainingsdag kon worden gekozen of deze op locatie of in de virtual classroom werd gevolgd), komt te vervallen.

 

Lean Six Sigma Green Belt training

Toch liever les in de virtual classroom?

Wil je toch liever online les? Dan kun je je inschrijven voor de Lean Six Sigma Green Belt training die op enkele startdata in de virtual classroom wordt gegeven. Dit betekent dat de training door alle deelnemers in deze virtual classroom wordt gevolgd.

 

Richtlijnen RIVM

Uiteraard bljiven we de richtlijnen van het RIVM volgen en informeren we je zo goed mogelijk. Er zijn nog een paar zaken om rekening mee te houden. Was je handen regelmatig. Er zal op diverse plekken desinfecterende handgel aanwezig zijn. Blijf thuis bij klachten en overleg in dat geval met ons over een eventuele inhaaldag.

 

Inspiratie

We wensen je veel plezier in onze trainingen! Regelmatig organiseren we events en webinars op actuele onderwerpen om je te blijven inspireren. Deze zijn veelal kosteloos.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!