Maatregelen tijdens Coronavirus

Graag informeren we je regelmatig over de nieuwste ontwikkelingen bij Symbol rondom het coronavirus.

In maart heeft de regering vergaande maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben geen direct gevolg voor de continuïteit van onze organisatie, maar graag delen we toch enkele ontwikkelingen met je. Vanuit Symbol houden we de ontwikkelingen goed in de gaten. We volgen zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM en informeren je zo goed mogelijk.

 

Wat betekent dit voor onze Open Trainingen?

Onze Open Trainingen worden gegeven in de virtual classroom. Dit houdt in dat je de lessen digitaal kunt volgen. Wil je toch fysiek aanwezig zijn, dan kan dat ook zolang dit past binnen de richtlijnen van het RIVM (momenteel kunnen kleinere bijeenkomsten nog plaats vinden, mits de deelnemers klachtenvrij zijn). We informeren je de komende tijd wat de consequenties zullen zijn voor jouw training, via onze opleidingsadviseurs of via e-mail.

Belang van continuïteit

Natuurlijk ligt een ieders prioriteit bij de nationale gezondheid, zo ook de onze. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Maar dat betekent niet dat we je niet meer van dienst kunnen zijn of samen kunnen werken aan verbeteringen. We beschikken over een goede digitale infrastructuur waardoor we je kunnen blijven helpen. Het zou immers jammer zijn van de al gedane investeringen (in tijd en in geld) om deze stil te laten vallen? We voelen de verantwoordelijkheid om je zo goed mogelijk te helpen!

Wat we samen kunnen blijven doen de komende tijd:

  • Persoonlijk advies voor lopende projecten via onder andere Microsoft Teams en Skype
  • Uitwerken van ontwikkeltrajecten voor relaties die al akkoord hebben ontvangen op hun werktijdverkortingsaanvraag met ontwikkelverplichting
  • Lean Six Sigma projectcoaching voor medewerkers die noodgedwongen thuiswerken en eindelijk tijd hebben voor hun project
  • Ad interim inzet op Quality & Continu Verbeteren om het tekort aan capaciteit door ziekte op te vangen
  • Online adviesgesprekken via telefoon of Teams/Skype in plaats van fysieke bezoeken
  • Virtual Class Room trainingen in plaats van incompany trainingen

Inspiratie

Veel van onze relaties werken momenteel vanuit huis. We onderzoeken de mogelijkheden om je zoveel mogelijk online te blijven inspireren en informeren. De komende periode zullen we hierover met je in contact blijven. Heb je voor nu vragen, dan kun je ons telefonisch of digitaal goed bereiken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!