Mathijs

Consultant

lean six sigma green belt training

Ik ben ambitieus, leergierig en gemotiveerd om mezelf continu te ontwikkelen en ga daarom nooit uitdagingen uit de weg . Naast mijn technische achtergrond heb ik een grote interesse in bedrijfskunde, bedrijfsstrategie en big data.

Door het lezen van het boek “the goal” van Eliyahu Goldratt werd mijn interesse duidelijk voor thema’s zoals continue verbetering, lean en verandermanagement. Ik ben sociaal en goed met mensen, ik bezit sterke communicatieve vaardigheden en ik ben zeer flexibel, wat mij goed doet in teams.

Daarnaast kan ik autonome beslissingen nemen, ben ik een harde werker en heb ik geen 9 tot 5 mentaliteit.

Werkgebieden

High-tech | Industrie | Automotive

Neem contact op met Mathijs

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!