Niels

Business Development Manager

lean six sigma green belt

Als integratie-gerichte manager en consultant richt ik mij op het excelleren van de operatie, supply chain en staffuncties in verschillende industriële en dienstverlenende omgevingen. Ik focus op de processen en verandermanagement en gebruik daarbij Lean Six Sigma.

Mijn kennisgebieden liggen in demand planning, industriële verkoop en marketing, supply chain, inkoop, productie, vastgoed, facilities management, fleet, HR en organisatie. Mijn kracht is analyse en het bij elkaar brengen van strategieën en doelen om die vervolgens om te vormen tot een operationele en commerciële oplossing: Operational Excellence.

Ik leef procesverbetering en deel mijn kennis graag door te trainen, te consulteren of juist vanuit een interim-rol door zelf de leiding te nemen!

Werkgebieden

Neem contact op met Niels

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!