Subsidiemogelijkheden A+O Metalektro

Diverse relaties van Symbol die lidbedrijf zijn van A+O Metalektro maken gebruik van de subsidiemogelijkheden voor de inzet van de diensten van Symbol.

Subsidiemogelijkheden voor onze inhouse trajecten en open trainingen:

  1. Ontwikkel jezelf: A+O vergoedt de externe kosten op het gebied van persoonlijke vaardigheden voor medewerkers op alle niveaus in de organisatie. De vergoeding bedraagt 90% van de externe kosten tot maximaal € 1.000,- per aanvraag.
  2. Individuele ontwikkelvoucher ter waarde van € 1.500,- voor:
      ◦ opleidingsactiviteiten
      ◦ coaching gericht op je loopbaan
      ◦ opleidingsactiviteiten gericht op je huidige functie.
  3. Persoonlijk Opleidingsbudget: A+O vergoedt veel van je opleidings- en trainingskosten. Wil je aan de slag met je loopbaan? Vraag dan nu jouw Persoonlijk Opleidingsbudget aan! A+O stelt je een persoonlijk opleidingsbudget (POB) beschikbaar van maximaal €1.500,-.

oZone is hét e-learningplatform voor de techniek:

Symbol is al door diverse relaties benaderd om mee te helpen bij het gezamenlijk ontwikkelen van content voor oZone. De relaties maken hierbij gebruik van onderstaande subsidie.

Strategisch leren en ontwikkelen: Is in jouw organisatie duidelijk wat je wilt bereiken met opleiden en ontwikkelen en welke stappen je hiervoor kunt nemen? Zorg dat de strategie en structuur in je bedrijf op orde zijn en breng leren en ontwikkelen in je bedrijf naar een hoger plan. Via A+O kan hiervoor een vergoeding verkregen worden tot € 15.000,-. Deze vergoeding kan gebruikt worden voor de kosten van een extern adviesbureau, om interne capaciteit vrij te maken of voor een combinatie van beide.

Wil je meer weten?

Bel ons gerust via 053 – 2030240 of laat je gegevens achter via onderstaand formulier! We denken graag met je mee en hebben goede contacten met A+O Metalektro.