Projectrealisatie

“Wij willen onze productie opschalen”; “We willen onze operationele kosten verlagen”; “Onze doorlooptijden zijn veel te lang”; “Onze voorraadposities zijn te hoog”; “Er moet een nieuw product worden vrijgegeven”; “We krijgen deze nieuwe machine niet aan de praat”. Zomaar enkele voorbeelden waarbij projectrealisatie een belangrijke rol speelt.

Projectrealisatie als motor voor de uitvoering

Problemen met de realisatie van projecten? Onze Master Black Belts hebben veel ervaring in het coachen van Green en Black Belts in hun projectuitvoering. Maar voor sommige projecten is het van belang dat een ervaren projectmanager het project aanstuurt en is er behoefte aan gedegen projectmanagement. Soms is er extra capaciteit nodig, en soms is er specifieke expertise nodig. Onze interim professionals hebben zelf al tientallen projecten uitgevoerd. Wij geven uw projecten extra power en snelheid.

Projectrealisatie

Experts in de uitvoering en realisatie van projecten

Onze experts hebben ruime ervaring in projectmanagement, zoals in het opstarten van nieuwe productielijnen, het aansturen van een Lean transformatie en het oplossen van hardnekkige kwaliteitsproblemen. We werken met professionals die kennis en ervaring hebben in een aantal specifieke sectoren. Zo is het mogelijk dat we een zorginstelling ondersteunen met het opzetten van dagelijkse standup meetings, een Corona teststraat opzetten voor een GGD, een woningcorporatie helpen om de onderhoudskosten terug te dringen, een food-concern helpen met het optimaliseren van hun productieprocessen en problemen met een vision systeem oplossen voor een automotive-bedrijf. Wij leveren de specialist die uw taal spreekt, uw organisatie begrijpt en uw problemen oplost.

Meer informatie over projectrealisatie

Bel ons via 053 – 20 30 240 of vul onderstaand contactformulier in! Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!