scrum product owner symbol

 • Omschrijving
 • Inschrijven
 • Informatie aanvragen
 • Bent u de (toekomstige) Product Owner van een Scrumtraject? Of bent u anderszins direct of indirect betrokken bij een Scrumtraject vanuit een business perspectief? Heeft u al (enige) ervaring in het werken als Product Owner, maar wilt u uw kennis en vaardigheden uitbreiden? Dan is deze training geschikt voor u. De Product Owner vertegenwoordigt de klant binnen het Scrum team. Hij/zij zorgt ervoor dat het team met de juiste visie naar het project kijkt. Hij/zij is verantwoordelijk voor het opstellen van de user stories en deze te prioriteren in een product backlog.

  Voor wie

  Elke professional en manager kan Scrum Product Owner worden. Deze training is dan ook geschikt voor een breed scala aan functies: engineers, productontwikkelaars, teamleiders, afdelingsmanagers en projectleiders.

  Doelstelling & inhoud

  De training Professional Scrum Product Owner geeft u kennis en begrip omtrent de rol van Product Owner, alsmede het belang van de rol binnen het Scrum team. In deze opleiding leert u de basisvaardigheden voor het definiëren en managen van een geprioriteerde product backlog en het creëren van accurate en realistische (release) plannen. Door middel van
  praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen doet u kennis en ervaring op omtrent de rol van Product Owner zodat u deze direct kunt inzetten in uw eigen organisatie.

  Duur

  2 dagen.

  Studiebelasting

  Onze vuistregel is 8 uur les is 8 uur voorbereiding en bestudering. De studiebelasting bedraagt daarmee circa 16 uur.

  Materiaal

  De training voorziet in een hand-out voor elke deelnemer.

  Niveau

  HBO / HBO+

 • Inschrijven voor deze training

 • Informatie aanvragen over deze masterclass?

BewarenBewaren