Symbol lid van de NRTO

NRTO: De branchevereniging met kwaliteit hoog in het vaandel

NRTO staat voor de Nederlandse Raad voor Training en opleiding. De NRTO is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Binnen de NRTO staat kwaliteit centraal. De NRTO staat voor een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings-, trainings-, EVC en examenaanbod realiseren.

 

Gedragscode

Alleen dié onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders die voldoen aan de eisen van de gedragscode NRTO en deze gedragscode onderschrijven kunnen lid van de NRTO worden. Symbol onderschrijft deze gedragscode

 

STAP subsidie & NRTO

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Deze subsidie kan worden gebruikt voor het volgen van een training, cursus of opleiding om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. De subsidie heet STAP. Dit staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Omdat Symbol is aangesloten bij NRTO, kan het STAP-budget worden ingezet op allen trainingen van Symbol. Binnenkort vind je meer informatie over de STAP-subsidie en hoe hiervan gebruik gemaakt kan worden voor de trainingen van Symbol. Nu al meer weten? Neem dan contact met ons op.

NTRO

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!