Wederom een geslaagde Automotive Inspiratiedag van Symbol en Lloyd’s Register Nederland. 8 maart 2018 vond voor de tweede maal de Automotive Inspiratiedag plaats. In samenwerking met Lloyd’s Register Nederland organiseerde Symbol de dag deze keer bij Van der Valk in Tiel.

Gezien de vele positieve reacties kijken we weer terug op een succesvol event, waar deelnemers werden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op Automotive gebied, ervaringen met elkaar konden delen en zich konden laten inspireren op het inspiratieplein door partners met ontwikkelingen op het gebied van onder andere virtual reality, augmented reality en smart industry.

Automotive Inspiratiedag

De meest recente ontwikkelingen binnen de Automotive

Binnen de Automotive gaan de ontwikkelingen snel. Denk aan de geplande invoerheffingen in de VS, de ontwikkelingen naar elektrisch rijden en niet te vergeten de zelfrijdende auto of zelfs de auto die zich door de lucht verplaatst in plaats van over de weg! Tijdens een boeiende introductie werd duidelijk waarom je binnen de Automotive sector aangesloten moet blijven op de meest recente ontwikkelingen. Vervolgens werd in een drietal verschillende sessies een aantal van deze ontwikkelingen verder uitgediept. Zo verkregen de deelnemers in interactieve programma’s informatie op het gebied van de meest recente gebeurtenissen binnen de IATF 16949:2016 norm, de nieuwe FMEA standaard van VDA & AIAG, waaraan organisaties moeten gaan voldoen en de ontwikkelingen binnen Supplier Development in de Automotive.

Impressie Automotive Inspiratiedag 2018

Automotive Inspiratieplein

Op het centrale inspiratieplein konden de deelnemers kennismaken met een aantal partners op het gebied van virtual, augmented reality en Smart Industry en ontving iedere deelnemer een Working in the Automotive boek van Symbol.

Foto-album op Facebook

Het complete foto-overzicht vindt u op onze Facebookpagina.

Download de presentaties

Via onderstaand formulier kunt u de presentaties van de Automotive Inspiratiedag 2018 downloaden.

  • * verplicht veld