Maatwerk of incompany trainingen

Specifiek afgestemd op uw organisatie en praktijk

Maatwerk of incompany training

Vanaf 6 deelnemers kunnen we een training ook ‘incompany’ verzorgen. Een incompany training biedt u de mogelijkheid om de training bedrijfsspecifiek te maken, zodat tijdens de training direct de vertaalslag wordt gemaakt tussen de theorie en uw eigen praktijk.

Voor aanvang van het traject bepalen we gezamenlijk de doelstellingen van de training, waarbij wordt aangesloten op de strategie en het beleid van de organisatie. Vaak vormen deze trainingen onderdeel van een grotere organisatietransformatie. Met behulp van het CIMM-raamwerk bekijken we welke aanpak het beste bij de organisatie past en welke competenties nog ontbreken. Hierop wordt vervolgens een gericht opleidingsplan gemaakt.

Het voordeel is een training op maat, die in uw eigen werkomgeving of op een trainingslocatie verzorgd kan worden. Gezamenlijk bespreken we de inhoud van de training en desgewenst kunnen we er extra onderwerpen toevoegen of weglaten.

Meer weten over de mogelijkheden voor maatwerk of incompany trainingen? Bel ons of vul onderstaand formulier in!

Informatie aanvragen

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!