Symbol BV > Trainingen > Projectverdediging

Projectverdediging «

Binnen het Master Black Belt programma is het een verplicht onderdeel om één van uw afgeronde Black Belt projecten te presenteren en te verdedigen. U presenteert uw project aan de groep en ontvangt feedback van andere Master Black Belts in opleiding en van een ervaren Master Black Belt.

Voor wie

Deelnemers die zich willen laten certificeren als Master Black Belt. Ook Green en Black Belts die een afgerond project willen presenteren en verdedigen kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst.

Doelstelling & inhoud

De doelstelling van deze bijeenkomst is dat u kennis en ervaringen deelt over het uitvoeren van verbeterprojecten. Alle Belts lopen in de projectuitvoering tegen vergelijkbare uitdagingen aan. De doelstelling van deze dag is om met elkaar te delen hoe deze uitdagingen aangepakt kunnen worden. Alle deelnemers presenteren hun project aan de andere deelnemers. U ontvangt feedback van de groep en vervolgens van een ervaren Master Black Belt. U dient dit onderdeel met succes af te ronden voor uw Master Black Belt opleiding. Het project hoeft niet perfect te zijn, maar moet wel goed genoeg bevonden worden. In het geval uw project reeds is goedgekeurd door de LSSA, is dit geen probleem. Indien uw project (nog) niet is goedgekeurd door de LSSA, adviseren wij u dit op voorhand in te dienen of met een MBB coach te bespreken. Een overzicht van onderwerpen die behandeld gaan worden, vind u onder de tab ‘Inhoud’.

Materiaal

De training voorziet in een hand-out voor elke deelnemer.

Niveau

HBO / HBO +

Duur

1 dag

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Project beoordelingscriteria.
  • Project template.
  • Procesmatige aanpak.
  • Presentatievaardigheden.
  • Onderbouwing.
  • Uitdagingen en oplossingen.

Branche: I = Industrie   D = Dienstverlening   Z = Zorg   A = Algemeen

InschrijvenPlaatsBrancheStartdatumAlle dataDuurPrijsPrijs extraMeer infoStartgarantie
Projectverdediging Utrecht e.o.InschrijvenUtrecht e.o.A19-04-20181 dag€ 595p.p. excl. btwMeer info

Symbol BV
info@symbolbv.nl


Site en linkbuilding door Webton

Palatijn 14
7521 PN Enschede
T 053 20 30 240
F 053 20 30 241

Maanlander 14
3824 MP Amersfoort
T 033 20 30 200

Nieuwsbrief