Symbol BV > Trainingen > Introductie VDA 6.3 Process Auditing

Introductie VDA 6.3 Process Auditing «

VDA 6.3 is de norm voor de Automotive, die specifiek is gericht op het uitvoeren van procesaudits in de gehele supply chain. In de markt worden VDA 6.3 procesaudits steeds vaker toegepast om bijvoorbeeld de (potentiële) leveranciers te evalueren of om de processen van de eigen organisatie verder te beheersen. De audits leveren dan ook een belangrijke bijdrage aan het proces van continu verbeteren en de beheersing van de processen in de gehele supply chain. De kracht van VDA 6.3 zit hem in de vaste standaard inclusief scoretoekenning die wordt toegepast.

Voor wie

Deze training is bestemd voor ieder die werkt binnen de Automotive en die voornemens is om procesaudits conform VDA 6.3 uit te voeren of die geaudit wordt conform VDA 6.3 zoals (Supplier) Quality Engineers, Quality Managers en Supply Chain Managers.

Doelstelling

De training brengt de deelnemers de kennis en vaardigheden bij om op een doeltreffende en efficiënte wijze procesaudits conform VDA 6.3 uit te voeren en bereidt hen voor op klantaudits conform VDA 6.3.

Inhoud

  • Verschil tussen de diverse normen binnen VDA 6
  • Het auditproces conform VDA 6.3
  • Inhoud en juiste interpretatie VDA 6.3
  • Interpretatie en scoretoekenning van auditresultaten
  • Rapportage van een procesaudit conform VDA 6.3

Materiaal

De training voorziet in een hand-out voor elke deelnemer.

Niveau

MBO tot HBO+

Duur

1 dag

Certificering

Voor deze ééndaagse introductietraining ontvangt u een certificaat van deelname van Symbol. Wilt u officieel gecertificeerd worden tot VDA 6.3 process auditor en de VDA-QMC auditor kaart en certificaat verkrijgen? Dan dient u hiervoor een 5-daagse training te volgen, inclusief een theoretisch en toepassingsexamen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Deze training kan uitsluitend Incompany worden verzorgd. Een incompany training biedt u de mogelijkheid om de training bedrijfsspecifiek te maken, zodat tijdens de training direct de vertaalslag wordt gemaakt tussen de theorie en uw eigen praktijk. Eigen cases en problemen worden dan tijdens de training behandeld.

Neemt u contact met ons op voor de diverse mogelijkheden, of laat via het tabblad ‘Informatie aanvragen’ uw gegevens achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Symbol BV
info@symbolbv.nl


Site en linkbuilding door Webton

Palatijn 14
7521 PN Enschede
T 053 20 30 240
F 053 20 30 241

Maanlander 14
3824 MP Amersfoort
T 033 20 30 200

Nieuwsbrief