Trainingen Lean en Lean Six Sigma Yellow Belt zijn vernieuwd!

Onze Lean en Lean Six Sigma Yellow Belt trainingen zijn vernieuwd en beter afgestemd op de dagelijkse praktijk!

Onze Lean en Lean Six Sigma Yellow Belt trainingen hebben een facelift ondergaan. De trainingen zijn samengevoegd en optimaal op de praktijk afgestemd. 

 

Lean of Lean Six Sigma Yellow Belt

Beide trainingen zijn twee dagen. Tijdens de eerste anderhalve dag krijg je door een interactief programma inzicht in de basisbegrippen en technieken van Lean. We doen dit door je met een Lean game zelf te laten beleven wat de resultaten zijn als de Lean principes gebruikt worden. Als uiteindelijk ieders ogen geopend zijn, ben je in staat om te benoemen wat dit voor je eigen werkzaamheden en werkomgeving betekent.

De Lean Yellow Belt eindigt op dag twee om 14:00 uur. Volg je de Lean Six Sigma Yellow Belt dan wordt de leerstof voor het Six Sigma deel op dag twee in de middag aangeboden. 

 

Hyflex

Uiteraard heb je voor beide trainingen de keuze hoe je ze wilt volgen, fysiek of in de virtual classroom. Interesse? Bezoek dan onze pagina’s voor de trainingen. Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord via 053 – 20 30 240.