eLearning

eLearning is helemaal van deze tijd. Daarom biedt Symbol nu ook een uitgekiend eLearning programma aan gebaseerd op de LSSA standaard.

eLearning

Online Yellow Belt training

Naast onze reguliere trainingen introduceert Symbol nu ook een volwaardige E-learning op het niveau van Yellow Belt. Het E-learning traject is beschikbaar in meerdere talen.

eLearning Yellow BeltHet systeem bestaat uit instructievideo’s, verklarende teksten, beelden, interactieve oefeningen en vragen. Na afronding kun je deelnemen aan het officieel erkende Lean of Lean Six Sigma Yellow Belt examen van de LSSA.

Wat kun je verwachten in het eLearning traject van Symbol?
– Een interactief leertraject met veel diversiteit in de aangeboden content
– Je kunt al je vragen stellen aan één van de toegewezen trainers (MBB).
– Je kunt in contact treden met andere kandidaten die ook de eLearning volgen.
– Je kunt de training zelfstandig in je eigen tempo doorlopen of de content gebruiken ter ondersteuning van een klassikale training.

Gratis demo-account

Uitproberen? Maak dan direct een gratis demo account aan, of bestel nu een voucher om 12 maanden volledige toegang te krijgen tot het Lean Six Sigma Yellow Belt eLearning programma.

Voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via 053 – 20 30 240 of via onderstaand contactformulier.

Demo account aanmaken

Bekijk hieronder een voorbeeld van één van de video’s.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!