Symbol BV > Trainingen > Lean Six Sigma > Lean Six Sigma Certificering > Lean Six Sigma certificering meer

Lean Six Sigma Certificering

De toetsingscriteria voor examinering worden door de LSSA bepaald. De criteria zijn voor elk van de vier Belt-levels beschreven in een syllabus. Dit is een skill set met leerelementen die een deelnemer moet kennen en kunnen. Ook het niveau waarop de elementen moeten kunnen worden toegepast, zijn benoemd.

LSSA Syllabi

De toetsingscriteria voor examinering zijn door de LSSA vastgelegd. De criteria zijn voor elk van de vier Belt-levels beschreven in een syllabus. Dit is een skill set met leerelementen die een deelnemer moet kennen en kunnen. Ook het niveau waarop de elementen moeten kunnen worden toegepast, zijn benoemd.

Lean Six Sigma skill sets

De APMG, iSQI en ECQA verzorgen als exameninstituten de uitvoering van de examens. Zij werken hierin samen met een wereldwijd netwerk van ATO’s (Accredited Training Organisations), die de trainingen verzorgen en waar u zich kunt aanmelden voor het examen. De examens staan voor iedereen open. U kunt zich rechtstreeks aanmelden op de LSSA website, maar als u zich aanmeldt via een ATO in combinatie met een training is de prijs gunstiger. Symbol is een dergelijke ATO.

Het examen voor Yellow en Orange Belt bestaat uit een theoretisch examen. Het theoretisch examen is in het Nederlands en wordt op één van onze locaties in Enschede of Amersfoort afgenomen.

De certificering voor Green en Black Belt bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Het theorie-examen wordt afgenomen door de Universiteit Twente en is in het Engels. Indien u slaagt, ontvangt u hiervoor 5EC (European Credits). De praktijkprojecten worden beoordeeld door de LSSA. Voor beide elementen ontvangt u een deelcertificaat. Het volledige Lean Six Sigma certificaat vereist een voldoende voor zowel het theoretische als het praktische deel.

 

Symbol BV
info@symbolbv.nl


Site en linkbuilding door Webton

Palatijn 14
7521 PN Enschede
T 053 20 30 240
F 053 20 30 241

Maanlander 14
3824 MP Amersfoort
T 033 20 30 200

Nieuwsbrief