Meest gekozen trainingen

Onze Green en Black Belt trainingen behoren tot de beste van Nederland en kunnen worden afgesloten met een internationaal erkend LSSA-certificaat.

Meest gekozen trainingen

Onze Lean en Lean Six Sigma trainingen staan hoog aangeschreven. De trainingen worden gegeven door de beste docenten, Master Black Belts met veel praktijkervaring. Ze kunnen daarom de theorie uitleggen aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden uit talrijke branches. Naast onze (meestgekozen) Green en Black Belt trainingen, kun je bij ons ook terecht voor Yellow en Orange trainingen. Alle trainingen kunnen worden afgesloten met een internationaal erkend examen via de LSSA.

Wil je je organisatie laten kennis maken met de mogelijkheden van Lean via een teambuilding of serious game, dan adviseren we je de Lean Experience. Hier wordt de praktijk gesimuleerd in een fietsenfabriek en ervaar je snel zelf de voordelen van Lean werken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!