Selecteer een pagina

Webinar: JMP & de datadriven organisatie

Webinar, 19 november, 15:30 - 17:00 uur

De wereld waarin we leven en werken is bezig aan een enorme verandering. Het grootste verschil met eerdere veranderingen is de snelheid van deze verandering. Het kenmerk van deze vierde industriële revolutie (Industry 4.0 of SMART Industry) is de onderlinge connectie van ‘dingen’, ook wel Internet of Things genoemd en de daarmee samenhangende digitale transformatie. Alles en iedereen produceert data. Dit resulteert in steeds grotere en gecompliceerdere datasets bij organisaties; ‘big data’ sets, waarvan we vaak niet weten wat we er mee moeten. En net op het moment dat men zich realiseert welke kosten het verzamelen en opslaan van deze data met zich meebrengt, is er vanuit het management ook de verwachting dat deze data het beloofde inzicht gaat opleveren.

Digitale disruptie

Digitaal verandert de manier waarop organisaties werken, het verandert de inhoud van berichten, de controle over het merk, de interactie met klanten en de communicatie met belanghebbenden. De Digitaal geïntegreerde organisatie (Digitally Integrated Organisation – DIO) integreert digitale technologie met de kernwaarden van de organisatie om organisatiedoelen na te streven die leiden tot duurzame resultaten voor zowel de organisatie als haar stakeholders. Een digitale transformatie verlangt een volledige herziening van het bedrijfsmodel van een organisatie, van het ontwerp tot implementatie en functionering.

JMP: dé oplossing als het om grote en complexe datasets gaat…

JMP stelt jou en je medewerkers in staat om de data-analytische revolutie te omarmen. Met behulp van JMP krijg je goed inzicht in data en kunnen betere en snellere beslissingen genomen worden. Hierdoor kunnen organisaties sneller problemen de kop bieden en sneller innoveren. De juiste inzet van data gaat de komende jaren het verschil maken.

Programma

Binnenkort vind je het programma van dit webinar op deze pagina.

Interesse?

Mis dit niet en registreer je via onderstaand formulier. We ontvangen je graag in ons webinar!

Inschrijven

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *