Zij helpen je!

Richard Winter: Trainer & Senior Consultant Automotive & Lean Six Sigma
Richard helpt je bij het zo effectief en efficiënt mogelijk inrichten van processen. Richard is zeer ervaren als het gaat om procesbeheersing en continu verbeteren op korte en lange termijn. Hij kan daarbij zijn brede kennis van Lean, Six Sigma en Quality Tools inzetten en vertalen naar de praktijk. Daar waar nodig ondersteunt hij bij de daadwerkelijke implementatie op de werkvloer. Richard is daarnaast een expert in het geven van trainingen op het gebied van Lean Manufacturing, Six Sigma en Quality Management binnen de Automotive.

David van Eekhout: Junior Consultant & Lean Six Sigma Black Belt

David was op jonge leeftijd al Lean Six Sigma Black Belt. Deze certificering heeft hij naast zijn studies Industrial Engineering (HAN) en Strategic Innovation Management (Master bij RUG) behaald. Inmiddels heeft David diverse bedrijven begeleid bij het opzetten en verbeteren van bedrijfsprocessen. Ook geeft David Lean Green Belt trainingen. Hij is gedreven, enthousiast, mensgericht en nauwkeurig en overziet graag de verschillende relaties door het stellen van indringende, pragmatische vragen. Tot slot hebben innovaties en nieuwe ideeën zijn interesse.

Wil je meer weten over Richard of David, of wat onze andere consultants voor je zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 053 – 20 30 240. Of laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!