Problem solving

“Onze klanten zijn niet tevreden”; “We hebben veel last van afkeur en incidenten”; “Onze leveranciers leveren buiten specificatie”; “We krijgen dit proces niet onder controle”; “We zijn bang om onze business kwijt te raken”; “Hoe zetten we de data om naar informatie?” Pak je problemen effectief aan met de methodiek Problem solving.

Los het op via Problem solving!

Klanten stellen steeds hogere eisen of zijn ontevreden. Technische specificaties raken de grenzen van wat fysisch haalbaar is. De ppm-ratio’s die nog acceptabel zijn worden steeds strenger en er dreigen claims als we hier niet aan kunnen voldoen. De vrijgave van een nieuw product vraagt om steeds meer testen en vrijgavedocumentatie. Soms heb je als organisatie last van hardnekkige problemen in het operationele proces. Aan de randen van de specificaties worden producten afgekeurd. Soms levert een machine of productielijn niet hetgeen je had verwacht. Wellicht heb je problemen met een specifiek technisch proces.

Problem sovling

Deskundige hulp

Ons team van Master Black Belts, Data Scientists en Young Professionals hebben veel ervaring in het oplossen van zowel logistieke als technische problemen. Of het nu gaat om het verhelpen van afkeur of het verkorten van doorlooptijden of het operationeel maken van een vision-systeem. Hierbij kijken we ook naar technieken zoals Design of Experiments, Risico-analyse (FMEA), Data Science, Process Mining en Robotics Process Automation.

Meer informatie?

Bel ons via 053 – 20 30 240 of stel je vraag via onderstaand formulier.