Interim Management

Waar haal ik per direct ervaren interim-managers vandaan? Wie gaat dit veranderproject aansturen? Welke Green Belt kan dit hardnekkige kwaliteitsprobleem oplossen? Waar haal ik tijdelijk extra capaciteit vandaan? Dit zijn vragen waar Symbol de oplossing kan bieden.

Ervaren interim-managers

Wanneer er uitval optreedt op directie- of MT-niveau, ontstaat meteen een groot probleem. Wat gebeurt er als een van de managers vertrekt, met zwangerschapsverlof gaat, of te maken krijgt met langdurig verzuim?
Voor het invullen van tijdelijke functies, zoals kwaliteitsmanager of operations manager, kan Symbol bijstaan door ervaren interim-managers te leveren. Het selecteren van de juiste interim-manager gebeurt met grote zorgvuldigheid. Symbol staat gereed om aan de behoeften te voldoen, of het nu gaat om het vinden van een bekwame lijnmanager om de organisatie naar een hoger niveau te tillen, een verandermanager voor het doorvoeren van een Lean-transformatie, of een projectmanager voor het aansturen van een complex project.

interim-managers en Young Professionals
Ervaren interim-managers en Young Professionals Symbol

Elke opdracht vereist specifiek leiderschap en een managementstijl die naadloos past bij de organisatiecultuur en waarden. Onze aanpak combineert diepgaande kennis met efficiëntie, waardoor we in staat zijn om op korte termijn gekwalificeerde interim-managers te leveren voor het tijdelijk invullen van openstaande managementposities.
Bij Symbol gaan we snel en zorgvuldig op zoek naar de ideale interim-manager voor elke opdracht. We begrijpen de dynamiek van productieorganisaties. Op basis van onze uitgebreide ervaring selecteren we geschikte kandidaten uit ons netwerk van meer dan 25 ervaren en gemotiveerde interim-managers.
Elke interim-opdracht wordt uitgevoerd met duidelijke doelstellingen voor ogen. Wij staan klaar om snel en effectief te voldoen aan interim-managementbehoeften.

Enthousiaste Young Professionals

Symbol biedt de perfecte oplossing voor uw organisatie wanneer tijdelijke externe ondersteuning nodig is om doelstellingen te realiseren. Wij stellen jonge, enthousiaste projectleiders en ingenieurs ter beschikking voor ondersteuning op het gebied van kwaliteitsmanagement. Voor Lean-projecten of het oplossen van hardnekkige kwaliteitsproblemen met behulp van Six Sigma.

Jaarlijks selecteren wij vijf Young Professionals uit een pool van veelbelovend talent. Via de Symbol Academy geven we hen een vliegende start voor hun carrière. Ze volgen intensieve trainingen om zichzelf te ontwikkelen en passen hun kennis direct toe in de praktijk.

Een Young Professional wordt voor een periode van vier tot zes maanden aan een organisatie toegewezen als projectleider of teamlid. In deze periode werken ze aan projecten zoals het verkorten van doorlooptijden, het verbeteren van kwaliteitssystemen, het optimaliseren van het 8D-proces, het implementeren van bedrijfsprocessen volgens ISO-standaarden, het uitvoeren van MSA-studies, het opzetten van FMEA-structuren en het ontwikkelen van werkinstructies, etcetera.

Bekijk ook onze andere Interim Management cases

mensen gecertificeerd in Lean Six Sigma

organisaties op een hoger niveau gebracht

jaar blijvende impact

Begin de reis naar succes vandaag nog met Symbol

Met onze toegewijde interim-managers en enthousiaste Young Professionals zetten wij in op gestructureerde en bewezen technieken om blijvende verbeteringen te realiseren voor organisaties. Wij geloven sterk in de filosofie van “eerst begrijpen en dan doen”. Samen gaan we de uitdagingen aan, stellen we duidelijke doelen vast en creëren we een gedegen plan van aanpak.
symbol - kantoor - lean transformatie

Oplossingen voor uitdagende situaties

Heb je vragen over onze ervaren interim-managers of Young Professionals? Wij zijn hier om te luisteren. Vul het formulier hiernaast in en vertel ons meer over jouw uitdagingen. We kijken ernaar uit om samen, op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften.