Certificering

Erkenning van een gevolgde training is een belangrijk element. Voor een aantal van onze trainingen bieden wij u de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen. Hiertoe werken wij samen met een aantal exameninstituten, waaronder de LSSA (Lean Six Sigma Academy), Universiteit Twente, APMG en iSQI. Symbol is een zogenaamde ATO (Accredited Training Organization) voor deze exameninstituten. Je kunt je daarom direct bij ons aanmelden.

Certificering

IATF 16949:2016 Auditor
1 dag
Meer informatie
Lean Certificering
Meer informatie
Lean Six Sigma Certificering
Meer informatie
Automotive Engineer Certificering
Meer informatie

De theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen op één van onze locaties (Amersfoort, Enschede) of op de Universiteit Twente. Voor grotere groepen kun je contact met ons opnemen om de examens incompany af te nemen.

Alle examens zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Je kunt dit op het inschrijfformulier aangeven. Indien je je aan wilt melden voor een examentraining of indien u een laptop met Minitab tijdens het examen wilt huren, dan kun je dat aangeven op het inschrijfformulier.

Je kunt je uitsluitend aanmelden indien je je theorielessen bij Symbol hebt gevolgd. Als dat niet het geval is dan kun je het beste naar www.lssa.eu gaan om je aan te melden voor je examen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Direct naar inschrijven

Examens
Ik wil mij inschrijven voor een Lean examen.
Ik wil mij inschrijven voor een Lean Six Sigma examen.
Ik wil mij inschrijven voor het Automotive Engineer examen.

Examentrainingen
Ik wil mij inschrijven voor een examentraining als voorbereiding op het Lean Six Sigma Green of Black Belt examen
Ik wil mij inschrijven voor een examentraining als voorbereiding op het Lean Green of Lean Black Belt examen