les cert

Erkenning van een gevolgde training is een belangrijk element. Voor onze Lean Six Sigma trainingen bieden wij je de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen. Hiertoe werken we samen met een aantal exameninstituten, waaronder de LSSA (Lean Six Sigma Academy), Universiteit Twente, APMG en iSQI. Symbol is een zogenaamde ATO (Accredited Training Organization) voor deze exameninstituten. Je kunt je daarom direct bij ons aanmelden.

De Lean Six Sigma Yellow Belt en Lean Six Sigma Orange Belt certificering bestaat uit een theoretisch examen. De Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Black Belt certificering bestaat uit een theoretisch en een praktisch examen. Je ontvangt een deelcertificaat voor het behalen van het theoretische examen en het volledige certificaat nadat ook de praktijkprojecten zijn goedgekeurd. Voor zowel het Lean Six Sigma Green Belt als Black Belt examen kun je een examentraining volgen.

Heb je een Lean training gevolgd (in plaats van een Lean Six Sigma training)? Dan kun je je ook certificeren voor Lean. Aanmelden voor deze certificering kan hier.

Inschrijven voor het Lean Six Sigma theorie-examen

De theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen op één van onze locaties (Amersfoort, Enschede) of op de Universiteit Twente. Voor grotere groepen kun je contact met ons opnemen om de examens incompany af te nemen.

Alle examens zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Je kunt dit op het inschrijfformulier aangeven. Indien je je wilt aanmelden voor een examentraining of indien je een laptop met Minitab tijdens het examen wilt huren, dan kun je dat aangeven op het inschrijfformulier.

Criteria & Skill set Prijs Inschrijven (data & locaties)
Lean Six Sigma Yellow Belt € 162,-
Inschrijven
Lean Six Sigma Orange Belt € 216,-
Inschrijven
Lean Six Sigma Green Belt € 378,-
Inschrijven
Lean Six Sigma Black Belt € 432,-
Inschrijven

Examentraining

Voor zowel de Lean Six Sigma Green Belt als Black Belt wordt ongeveer twee weken voorafgaand aan het examen een examentraining gegeven, zodat je optimaal voorbereid deelneemt aan het examen. Je kunt je aanmelden voor de examentraining via de inschrijfknoppen voor de examens Green en Black Belt in bovenstaand overzicht. Wil je alleen de examentraining volgen, schrijf je dan in via onderstaande knop. De kosten voor de training bedragen € 295,-

Inschrijven

Inschrijven voor het Lean Six Sigma praktijkexamen

Voor het praktijkcertificaat dienen Lean Six Sigma Green Belts en Lean Six Sigma Black Belts twee praktijkprojecten in te dienen. Je kunt daarvoor gebruikmaken van één van de twee LSSA project templates:

Let op: je kunt de projecten uitsluitend indienen als Powerpoint bestand (geen PDF).

Criteria & Skill set Praktijk Indienen
Lean Six Sigma Green Belt € 378,-
        Indienen        
Lean Six Sigma Black Belt € 432,-
        Indienen        

Je kunt je uitsluitend aanmelden indien je je theorielessen bij Symbol hebt gevolgd. Als dat niet het geval is dan kun je het beste naar www.lssa.eu gaan om je aan te melden.

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Cursisten beoordelen Symbol met een 8.6 van 10 sterren. Gebaseerd op 243 reviews.