les cert

Erkenning van een gevolgde training is een belangrijk element. Voor onze Lean Six Sigma trainingen bieden wij u de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen. Hiertoe werken wij samen met een aantal exameninstituten, waaronder de LSSA (Lean Six Sigma Academy), Universiteit Twente, APMG en iSQI. Symbol is een zogenaamde ATO (Accredited Training Organization) voor deze exameninstituten. U kunt zich daarom direct bij ons aanmelden.

De Lean Six Sigma Yellow Belt en Lean Six Sigma Orange Belt certificering bestaat uit een theoretisch examen. De Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Black Belt certificering bestaat uit een theoretisch en een praktisch examen. U ontvangt een deelcertificaat voor het behalen van het theoretische examen en het volledige certificaat nadat ook de praktijkprojecten zijn goedgekeurd.

Wilt u zich aanmelden voor Lean-certificering, klik dan hier.

Inschrijven voor het Lean Six Sigma theorie-examen

De theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen op één van onze locaties (Amersfoort, Enschede) of op de Universiteit Twente. Voor grotere groepen kunt u contact met ons opnemen om de examens incompany af te nemen.

Alle examens zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. U kunt dit op het inschrijfformulier aangeven. Indien u zich aan wilt melden voor een examentraining of indien u een laptop met Minitab tijdens het examen wilt huren, dan kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier.

Criteria & Skill set Prijs Inschrijven (data & locaties)
Lean Six Sigma Yellow Belt € 153,-
Inschrijven
Lean Six Sigma Orange Belt € 204,-
Inschrijven
Lean Six Sigma Green Belt € 357,-
Inschrijven
Lean Six Sigma Black Belt € 408,-
Inschrijven

Inschrijven voor het Lean Six Sigma praktijkexamen

Voor het praktijkcertificaat dienen Lean Six Sigma Green Belts en Lean Six Sigma Black Belts twee praktijkprojecten in te dienen. U kunt daarvoor gebruikmaken van de LSSA project template.

Criteria & Skill set Praktijk Indienen
Lean Six Sigma Green Belt € 357,-
        Indienen        
Lean Six Sigma Black Belt € 408,-
        Indienen        

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Cursisten beoordelen Symbol met een 8.6 van 10 sterren. Gebaseerd op 243 reviews.