symbol certificering

Erkenning van een gevolgde training is een belangrijk element. Voor onze Lean trainingen bieden wij u de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen. Hiertoe werken wij samen met de LSSA (Lean Six Sigma Academy). Symbol is een zogenaamde ATO (Accredited Training Organization). U kunt zich daarom direct bij ons aanmelden.

De Lean Yellow Belt certificering bestaat uit een theoretisch examen. De Lean Green Belt en Lean Black Belt certificering bestaat uit een theoretisch en een praktisch examen. U ontvangt een deelcertificaat voor het behalen van het theoretische examen en het volledige certificaat nadat ook de praktijkprojecten zijn goedgekeurd.

Wilt u zich aanmelden voor Lean Six Sigma certificering, klik dan hier.

Inschrijven voor het Lean theorie-examen

De theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen op één van onze locaties (Amersfoort, Enschede). Voor grotere groepen kunt u contact met ons opnemen om de examens incompany af te nemen.

Criteria Theorie Inschrijven (data & locaties)
Lean Yellow Belt € 160,-
Inschrijven
Lean Green Belt € 310,-
Inschrijven
Lean Black Belt € 360,-
Inschrijven

Inschrijven voor het Lean praktijkexamen

Voor het praktijkcertificaat dienen Lean Green Belts en Lean Black Belts één praktijkproject in te dienen. U kunt daarvoor gebruikmaken van de LSSA project template.

Criteria Praktijk Indienen
Lean Green Belt € 310,-
         Indienen         
Lean Black Belt € 360,-
         Indienen         

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Cursisten beoordelen Symbol met een 8.6 van 10 sterren. Gebaseerd op 243 reviews.