Erkenning van een gevolgde training is een belangrijk element. Voor onze Lean trainingen bieden wij de mogelijkheid om een erkend certificaat te behalen. De Lean examens worden afgenomen door de LSSA (Lean Six Sigma Academy). Symbol is een zogenaamde ATO (Accredited Training Organization). U kunt zich daarom direct bij ons aanmelden voor de Lean examens.

De certificering van het Lean Green Belt en Lean Black Belt examen bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte (1 project). Voor beide elementen ontvangt u een deelcertificaat. Het volledige certificaat vereist een voldoende voor zowel het theoretische als het praktische deel.

Niveau Theorie Inschrijven Praktijk Indienen
Lean Yellow Belt € 200,- Inschrijven n.v.t. n.v.t.
Lean Green Belt € 300,- Inschrijven € 300,- Indienen
Lean Black Belt € 350,- Inschrijven € 350,- Indienen

Wilt u een Lean Six Sigma examen afnemen klik dan hier.

De theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen. De examens worden naar keuze in het Engels of het Nederlands aangeboden. Examenmomenten worden 4x per jaar georganiseerd en vinden plaats bij Symbol als ATO (Enschede of Amersfoort). Voor grotere groepen kunt u een aanvraag indienen om de examens in-company af te nemen.

De examens worden in januari, april en november afgenomen. De exacte datum kunt u selecteren op het inschrijfformulier van het examen.