symbol certificering

Erkenning van een gevolgde training is een belangrijk element. Voor onze Lean trainingen bieden wij je de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen. Hiertoe werken wij samen met de LSSA (Lean Six Sigma Academy). Symbol is een zogenaamde ATO (Accredited Training Organization). Je kunt je daarom direct bij ons aanmelden.

Je kunt je uitsluitend aanmelden indien je je theorielessen bij Symbol hebt gevolgd. Als dat niet het geval is dan kun je het beste naar www.lssa.eu gaan om je aan te melden.

De Lean Yellow Belt certificering bestaat uit een theoretisch examen. De Lean Green Belt en Lean Black Belt certificering bestaat uit een theoretisch en een praktisch examen. Je ontvangt een deelcertificaat voor het behalen van het theoretische examen en het volledige certificaat nadat ook de praktijkprojecten zijn goedgekeurd. Voor de Green en Black Belt examens kun je vooraf een examentraining volgen.

Heb je een Lean Six Sigma training gevolgd (in plaats van een Lean training)? Dan kun je je aanmelden voor een Lean Six Sigma certificering. Aanmelden voor deze certificering kan hier.

Inschrijven voor het Lean theorie-examen

De theorie-examens worden klassikaal en schriftelijk afgenomen op één van onze locaties (Amersfoort, Enschede). Voor grotere groepen kun je contact met ons opnemen om de examens incompany af te nemen. Alle examens zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Je kunt je keuze op het inschrijfformulier aangeven.
Je kunt je uitsluitend aanmelden indien je je theorielessen bij Symbol hebt gevolgd. Als dat niet het geval is dan kun je het beste naar www.lssa.eu gaan om je aan te melden.

Criteria Theorie Inschrijven (data & locaties)
Lean Yellow Belt € 160,-
Inschrijven
Lean Green Belt € 310,-
Inschrijven
Lean Black Belt € 360,-
Inschrijven

Examentraining Lean Green en Lean Black Belt

Voor zowel het Lean Green Belt als het Lean Black Belt examen kun je vooraf een examentraining volgen zodat je optimaal voorbereid bent op het examen! Tijdens de examentraining, die doorgaans circa twee weken voor het examen wordt gegeven, krijg je nog eens een samenvatting van de belangrijkste leerstof en kun je vragen stellen over de theorie waarover je nog wat uitleg zou willen ontvangen. Via bovenstaande knoppen waarmee je je inschrijft voor het examen, kun je je ook inschrijven voor de examentraining. Alleen een examentraining volgen? Meld je dan aan via onderstaande knop. De kosten voor de examentraining bedragen € 295,-.

Inschrijven

Inschrijven voor het Lean praktijkexamen

Voor het praktijkcertificaat dienen Lean Green Belts en Lean Black Belts één praktijkproject in te dienen. Je kunt daarvoor gebruikmaken van één van de twee LSSA project templates:

Beide templates zijn hier te downloaden.

Let op, je kunt alleen Powerpoint bestanden indienen.

Criteria Praktijk Indienen
Lean Green Belt € 310,-
         Indienen         
Lean Black Belt € 360,-
         Indienen         

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Cursisten beoordelen Symbol met een 8.6 van 10 sterren. Gebaseerd op 243 reviews.