Zorg

Organisaties in de ouderen- en verpleegzorg staan voor enorme uitdagingen. De afgelopen jaren hebben alle veranderingen in de zorg regelmatig het nieuws beheerst. De kwaliteit in de zorg staat al jaren onder druk door verschillende oorzaken. Toch moet de zorg efficiënter, beter én goedkoper. Een uitdagend gegeven. Kortom, hoe kunnen we ervoor zorgen dat we in de toekomst de kwaliteit in de zorg borgen tegen beheersbare kosten?

Hoe richt een zorgorganisatie de organisatie hierop in? En hoe gaat een zorgorganisatie om met deze veranderingen? Hoe wordt invulling gegeven aan zelfsturende/zelforganiserende teams? Hoe vindt de samenwerking, vaak in ketens, plaats? En hoe spelen zorgorganisaties in op de steeds veranderende vragen van cliënten? Met tastbaar resultaten. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Deze vraagstukken pakken de consultants/trainers van Symbol graag met uw zorgorganisatie op. Vanwege een combinatie van jarenlange ervaring en brede kennis van de ontwikkelingen binnen zorgorganisaties is Symbol leidend op het gebied van Continu Verbeteren. Middels een combinatie van coaching, begeleiding en training ondersteunen wij zorgorganisaties met het optimaliseren van processen. Juist door het inspireren van management en medewerkers zetten wij de organisatie samen met opdrachtgevers in beweging.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Laatste nieuws/blogs